Från tidig morgon till sen kväll

2015-01-14 @ 22:12:27 / Träning
Vilken lång dag det har varit. Imorse var jag i stallet klockan sex och ikväll kom jag in igen kl 22.00. Har självklart inte varit där hela dagen men det känns nästan som det, har ju hunnit varit i Hallsberg och Kumla innan jag kom tillbaka hem igen. Mycket har hunnits med men nu är jag väldigt trött ska ni veta..
 
Jag longerade ju Rb imorse och som jag nämnde så kände jag mig inte riktigt redo för träning imorgonkväll. För han har bara gått på lina två dagar den här veckan och jag vill gärna känna lite från ryggen och eftersom jag bara longerade en halvtimme klockan 7 imorse vilket skulle innebära att klockan sju imorgonbitti har han vilat 1 dygn och sen är träningen 7 på kvällen igen, det känns sådär. Så klockan 8 ikväll satt jag upp och jogga igenom honom då hade det ändå gått 13 timmar imellan passen och jag red bara 30 minuter så jag tror inte det gjorde honom så mycket att gå två gånger idag.

Det gick iallafall bra när vi kom över tröskeln och till ridning, sista 10 minutrarna var jätte bra så då valde jag att avsluta och behålla känslan på topp. Tyvärr kunde jag bara rida på en volt i paddocken då resterande is med ett tunt snötäcke över så jag vågade inte chansa. Red bara lätt i alla gångarter, mycket gas och broms och tempoväxlingar. Traven var bättre än galoppen idag. Ska bli skönt att komma in i ett ridhus imorgon och ha Erikas ögon på sig!
 
Jag packade även iordning allt för morgondagen så det bara är att packa in i transporten. Såhär ser tidsplanen ut.
16.00 hemma från skolan
ta in Rb, sätta på back on track, ge han havre och hö.
16.50 packa in utrustning i transporten
17.00 låta han stå med spiktäcke under tiden jag lindar benen
17.30 borsta 
17.45 lasta
18.00 hämta upp Sophie
18.15 anlända
18.30 sitta upp och rida fram
19.00 börjar träningen!
 
kvällens Rb.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: