Godmorgon

2015-01-21 @ 07:03:00 / Vardag
Onsdagar är om ni frågar mig veckans bästa dag (om man bortser från helgen såklart) för då har man klarat av tunga måndag-tisdag och vecakn börjar gå mot sin vändning och man ser ljuset i tunneln så att säga.. Sen har jag också veckans bästa skoldag också, den absolut skönaste!
 
kl 7.40 ska jag vara på skolans parkering för att åka med ryttarprofilen till Kumla Ridklubb, egentligen är det ettornas tur idag och 2ornas en annan dag men det blev ett bortfall i första gruppen så jag fick ta den platsen. Det vi gör är alltså att vi åker till Kumla och blir sitstränade, longerade på en häst utan tyglar eller sitgbyglar, jätte bra träning och det är hur roligt som helst! 

Därefter har jag 2 timmar som ska spenderas på gymmet för fortsatt träning och därefter skulle skoldagen avslutas med 1h idrott men den lektionen blev inställd så idag har jag egentligen ingen anledning till att vara i skolan men jag utnyttjar timmarna på gymmet istället. 
 
Därefter åker jag vidare till Kumla igen men denna gång hem till Queen och så ska vi trimma ihop oss lite till, ska bli jätte kul att rida henne igen och jag hoppas att vi lyckas komma yttligare ett steg framåt i utvecklingen. 

Därefter blir det att ta sig hem igen och så ska vi åka med Rb till ett ridhus här i närheten och timma honom. Snacka om en dag i träningens tecken!
Hoppas ni får en bra dag.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: