Jobbar mig uppåt

2015-01-17 @ 17:33:00 / Queen P
Idag jobbar jag 16.30-23 och sen ska jag vidare på fest. Inte för att jag är speciellt sugen på det men ibland måste man ställa upp, hehe. 
 
Ni kanske undrar lite över det här med Queen hur det ligger till om jag betalar för att rida henne eller får betalt som jag fick hos Pelle. Men så är det inte, jag har bara fått chansen och förtroendet att träna och tävla henne åt hennes ägare vilket jag är jätte glad och tacksam för. Vi har ett perfekt samarbete och det känns så himla bra från bägge sidor. Jag betalar för mina egna träningar och tävlingar med Queen, eller tävlingskassan får jag sponsrad av Support företaget men jag betalar för den mängd träning som jag vill ha. Och Anna som är ägare står för allting runt omkring så som mat, försäkringar, hovslagare ect. samt att hon ställer upp och kör i den mån hon kan. Är jätte tacksam för det.
 
Mamma betalar ju allt på Rb, så jag vill inte begära att hon ska behöva betala mer utgifter för en till häst. Det känns inte schysst mot henne, hon gör redan så mycket för mig. Sen kommer hon såklart köra till några träningar och ställa upp om det krisar sig till tävling men det är nog mest för att hon brinner för mig och mitt tävlande och jag vet inte hur det skulle gå om hon inte var med på en tävling, hon har ju varit med varenda gång sen jag var 8 år!! det skulle kännas jätte konstigt utan henne.
 
Så jag jobbar ihop mina timmar för att kunna träna extra ihop med Queen, som i fredags jobbade jag 4 h på hotellet och det är ungefär vad en träning kostar. Idag jobbar jag 5 timmar. Ja så jag tar vad jag kan få, det är ju det här jag brinner för så det gör inte så mycket att alla pengar går till hästar och träning för det är ju det bästa jag vet!

Hur är det med er? hur får ni allting att gå runt? betalar ni nånting själva? (beror ju på hur gamla ni är förståss)
 
 


Postat av: Johanna

Jag ser på det precis som dig, man vill ju hjälpa till så mycket man kan. Jag har fyra extra jobb, på två olika restauranger, ett stall på travbanan och på ridskolan som instruktör. Sedan har jag ju UF-företaget där jag drar in lite extra pengar. Under jullovet jobbade jag alla dagar förutom julafton. Men en sponsor skulle inte sitta fel... :) Nu när min ponny är såld tänkte jag att nästa häst vi köper ska passa mamma lite mer, en GP häst kanske ;) Men säger som dig, hur skulle det gå utan bästa mamma på tävling?! :)

2015-01-17 @ 18:37:27 / http://jbdressage.se
Postat av: Elsa

Jag betalat rätt mycket själv. Betalar tävlingar genom att vara funktionär på klubbens tävlingar. Får starta gratis på tävlingarna min klubb håller i. Vi har ingen transport... (Päronen tycker inte det är nödvändigt😉) Får låna marknadens säkraste transport av stallägaren om jag mockar boxar. Mockar många boxar😉. Sedan går alla mina sommarjobbspengar till hästen. Hinner inte jobba vanliga veckor (går natur). Betalar träningar och all utrustning. Mina föräldrar betalar med mkt såklart, men när man har syskon ska det vara jämt tydligen. Inte kul att man valt dyr sport😅. Jaja det funkar😉

2015-01-17 @ 21:43:55
Postat av: Olivia Gustavsson

Betalar det mesta själv. Jag betalar all utrustning till hästen (sadel, träns, täcken osv), alla tävlingar, utrustning till mig själv (stövlar, hjälm, ridbyxor osv), osteopat, osv och hästarna själva vid inköpet. Dock har pappa varit med och betalt en liten del av Soccan.

Min familj betalar för hö, spån, halm, träningar, foder och bensin :) Ibland även en liten del av uppstallningen om vi åker på meeting, Det är jag jättetacksam för, då det ju kostar en hel del och det räcker inte riktigt min plånbok till.

För att få pengar så sparar och sparar jag, säljer såfort jag inte längre vill ha något och jobbar väldigt mycket under våren och sommaren. Så det är väl som för dom flesta :)

2015-01-18 @ 16:13:10 / http://oliiviiagustavsson.se
Postat av: Nicklas Eriksson

Mina föräldrar betalar hyran sedan så jobbar jag i stallet på helgerna för att ha råd att betala hovslagare, träning, tävling, veterinär osv.

2015-01-18 @ 16:48:54
Postat av: Anna

Betalar allt själv och är 19 år. snart 20.

2015-01-18 @ 21:45:41 / http://stallnorm.blogg.se/
Postat av: Anna

Betalar allt själv och är 19 år. snart 20.

2015-01-18 @ 21:45:41 / http://stallnorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: