Rb igenomkollad

2015-01-31 @ 09:21:34 / Vardag
Ni kanske vill höra hur det gick för Rb igår hos equiterapeuten? Jag kunde ju inte vara på plats då jag satt på uungdomssektionsmöte, men mamma rapporterade med 4 långa meddelanden så jag känner mig välinformerad ändå. Rb har skött sig exemplarisk vilket alltid är kul att höra. Det var inget jätte allvarligt med honom utan han kändes jätte fin men med små punkter som hon kunde hitta. Han hade några ansträngda ställen samt lite mer muskler på höger än vänster sida precis vad jag trodde då jag upplevt han oliksidig och framförallt svagare i just vänster sida, några muskler på halsen var också lite hårda och stela men annars såg han fin ut. Han har tidigare haft problem på ett ställe i ryggen då han hade en för trång sadel en gång i tiden men jag har masserat och hållt efter därmed arnika och nu kunde hon inte se någon reaktion alls där längre. Så skönt! Så om jag gör likadant på dessa ställen hon hittat så kommer de nog bli lika bra. Jag kan sätta igång och rida nu som vanligt men hålla efter med massage vilket jag ska göra och sen får hon komma ut fler gånger och gå igenom honom. 
 
Älskade Rb, jag visste ju att det var nånting. Tur man är så uppmärksam, det är nästan som att han pratar med mig för vi förstår varandra och jag vet direkt när nånting är på tok med han.
 
 


Postat av: Olivia Gustavsson

Skönt att ni hittade vad det var och att det inte var något allvarligt :)

Svar: ja men precis!
Evelinn Åkerman

2015-01-31 @ 10:45:32 / http://oliiviiagustavsson.se
Postat av: Felicia Ericsson

åh va skönt!! Brukar vara så himla svårt att hitta vart problemet sitter ju, har en tre åring här hemma som markerar bak emellan åt, varit hos veterinären och tidigt i vintras blev hon behandlad för kotledsinflammation. hoppas hon blir bättre snart :/ men kul att det går mot rätt väg för er! ❤

Svar: åh va tråkigt, lycka till med allt :( <3
Evelinn Åkerman

2015-01-31 @ 12:22:29 / http://feliciaericsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: