Sista passet

2015-01-05 @ 21:50:49 / Vardag
Innan bussen gick fick jag rida sista och bästa passet för Chris, nu kändes det som att jag ridit in mig på stoet och allt bara funkade, en riktig härlig känsla. Alla gångarter var fina, skänkelvikningarna funkade så mycket bättre än tidigare, galoppen var lätt och jag kände att jag red hela tiden varenda steg. När jag spände bågen så blev hon super maffig och fick en otrolig spänst i traven vilket var hur kul som helst att rida med i. Kunde inte slutat helgen bättre, när vi var klara så fick hon sockerbitar och massa klappar, pussade och kramade om henne. Kommer verkligen sakna den hästen för hon passade mig perfekt, vem vet en vacker dag kanske hon är tillsalu. 
 
Denna helg har jag verkligen märkt den stora skillnaden på mig och min ridning, tänk när jag var på Brolöten sommaren 2012 då såg det inte allt för bra ut haha Chris och Emelie slet nog sitt hår över mig. Då var händerna långt ner och 1 meter isär, hade svårt att sitta ner i sadeln och sitsen var helt förfärlig. Har verkligen slitit som ett djur med flera hundra timmar på hästryggen och hälften så mycket timmar i gymmet för att bli stark och stabil. Och nu i helgen kände jag verkligen hur stabil jag var och det kändes som jag red bra vilket är hur kul som helst!

Emelie sa också det att hon tyckte jag red stoet jätte bra och att när hon såg mig på storhäst så tyckte hon att det var där jag hör hemma för min sits blev helt annorlunda, jag fick långa dressyrben (som inte går att ha på min ponny) och en rak överkropp samt bra händer. Så hon sa åt mig att när jag kom hem så ska jag försöka rida på fler storhästar. Det är precis vad jag ska göra! Har frågat runt lite och fått bra respons, ska provrida en häst i helgen som vill bli tränad och tävlad, känns jätte bra och lovande. Ska försöka rida på allt jag kommer åt för att göra mig till en ännu bättre ryttare. 
 
Känner mig så peppad på 2015! 
 


Postat av: Sophie S. Varnäs

Du satt skitbra på stoet! Så naturligt :D

Svar: Jättekul att träffa dig också!! Klart vi gör! :) Kram <3

Svar: åh tyckte du?! tack snälla va glad jag blir. Skönt att höra från någon som såg från marken :D <3
Evelinn Åkerman

2015-01-05 @ 23:41:51 / http://tavlingsponnys.horseworld.se
Postat av: Jennifer

Åh vad roligt! Det är verkligen nyttigt med många ridtimmar och gärna på olika hästar, helst skulle man ju sitta i sadeln från tidig morgon till sen kväll varje dag, haha. :)

Svar: sant!
Evelinn Åkerman

2015-01-07 @ 22:06:59 / http://www.jenniferdressage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: