Svar på frågestunden

2015-01-19 @ 14:07:33 / Queen P
Här kommer svar från den lilla frågestunden om Queen som jag hade.


Hur gammal är hon? Svar: 14 år

Vilken ras? Svar: Svenskt halvblod

Vilka mål har du med henne för 2015?  Svar: Ja oj det är svårt att sätta, känner henne inte så jätte bra än och vet inte hur långt hon kan gå men MSV B är verkligen inte omöjligt så det vill jag gärna tävla med henne!

Vilka klasser har hon gått innan? Svar: upp till och med MSV C
 
vad gick hon förra året?  Svar: hon gick bara två starter var av en var MSV C:2 på 66% 
 
har hon mer utbildning än MSV C? Svar: Hon kan galoppombyten och är påbörjad passage och piaff, som är jätte kul att rida!
 
och om inte, är det du som ska utbilda henne? Svar: Jag kommer väl utbilda och stärka henne under tidens gång men det är inte själva utbildningen som är tanken.
 
om hon är det, vad är nästa sak hon måste befästa? Svar: Hon måste bli lite starkare i förvänd galopp då hon gärna rinner iväg lite men inget jätte mycket direkt. 
 
har hon några svagheter? Svar: Hon måste bli starkare och mer bärig och på bakbenen, men det är något vi jobbar med  hela tiden så hon gör framsteg varje gång!
 
konstig fråga kanske, men vad har hon för sadel? Är den skön? Svar: hon har en mörkbrun Morris and Nolan som är jätte skön!!
 

Är tanken att du ska vara medryttare på henne eller är det någon annan "lösning"?  Svar: Nja medryttare är nog fel ord.. Svårt att säga om det finns något direkt ord för det.. Jag har bara fått möjligheten att träna och tävla henne åt hennes ägare.

Står hon långt ifrån dig? Svar: Typ 3-4 mil men det går jätte bra!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: