Vår första träning

2015-01-27 @ 20:10:56 / Vardag
Ja imorgon är det daga för mitt och Queens första äventyr tillsammans, vi ska till Askersunds ridhus och träna lite för Anna Björkman. Det blir våran första träning ihop och jag är väldigt spänd på att höra vad Anna har att säga om oss, hoppas hon tycker jag passar lika bra på ryggen som hennes ägare!

Jag har ridit både måndag och tisdag, två bra pass så nu känner vi oss bra uppladdade. Ikväll fick hon en lång och skön massage samt liniment på kroppen vilket jag tror hon uppskattade, heter man Queen ska man väl också behandlas som en! Jag smörjde också sadel och träna inför träningen så nu ska vi väl vara väl förberedda tycker jag.

Slutar 12 imorgon efter 2 timmars gym + idrott på det sen kommer Anna och hämtar upp mig så åker vi till ridhuset tillsammans. Queen ska lindas och kläs i vitt, det är det finaste tycker jag och det känns som de enda rätta när man ska rida för en ny tränare. Förhoppningsvis kommer min vän Josefin dit och fotar oss så jag har lite fina bilder att visa er, men jag hoppas också mamma kan filma lite så jag själv får se, det är väldigt nyttigt!

Fina Queen idag, åh så jag tycker om henne.


Postat av: Julia Forsbacka

Åh, vad roligt! :D Ska bli spännande att se hur det går!

Svar: Ja verkligen!
Evelinn Åkerman

2015-01-27 @ 22:04:58 / http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Så kul att ni ska träna! Hoppas det går bra och att vi får se lite sen. :) Har ju ridabstinens redan och får inte rida på tretton dagar, gaah!

Svar: Ja de e roligt :)
Evelinn Åkerman

2015-01-28 @ 10:37:17 / http://www.jenniferdressage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: