Egen träningsplanering

2015-03-18 @ 20:56:00 / Personlig träning
Just nu i skolan håller vi på med egen träning, något som passar mig som handen i handsken då det är som så att man ska planera sin träning i 6 veckor framåt olika pass i sin helhet där man fokuserar på en kvalité, jag har ju två idrottskurser var av den ena är vanliga idrotten och den andra specialicering - häst så jag får göra två träningsscheman och då har jag valt att på den ena fokusera på styrka och den andra kondition. Det tror jag kommer bli jätte bra! Men om jag återgår till varför det passar mig så bra är ju för att det ligge väldigt mycket planering bakom samt att man ska utvärdera och skriva träningsdagbok efter och det är ju i princip  min vardag så jag har väldigt mycket gratis här! Eftersom detta faktiskt är en vardagsblogg som handlar om mitt liv och jag har lovat er mer träningsinlägg så tänkte jag publicera mina två arbeten som jag gjort och lämnat in, nu ska vi bara sätta igång med träningen!
 
Detta är för Konditionspassen som jag lagt på idrottsspecialicerings tiden

Träningsplanering v 12-19:

Vecka

Onsdag

Fredag

12

Planering, Crosstrainer

Spinning

13

Löpning

Crosstrainer

15

Intervallträning

Simning

16

Löpning

Crosstrainer

17

Simning

Intervallträning

18

Intervallträning

Valborg

19

Löpning

Återtest

 
och detta är Styrkepassen som ligger på den vanliga idrottens lektionstider, här har jag bara skrivit olika muskelgrupper som jag ska träna och jag kommer istället anpassa mig efter det var jag ska befinna mig om det blir i studion, gymmet eller hallen!
 

Träningsplanering v 12-19:

Vecka

Onsdag

Torsdag

12

Planering, styrketest

Planering

13

Ben, rumpa

Biceps, axlar

15

Rygg, mage

Triceps, bröst

16

Ben, rumpa

Rygg, mage

17

Triceps, bröst

Ben, rumpa

18

Biceps, axlar

Valborg

19

Rygg, mage

Återtest



v. 14 är inte med i nån av planeringarna för då har jag påsklov

Hoppas ni förstod något av virrvarret och att det inte blev för krångligt. Huvudsaken är ju att jag förstår, och min lärare ;) Detta känns sjukt inspirerande att komma igång med. Efter varje pass så ska jag alltså utvärdera och skriva ner och då tänkte jag höra om ni vill att jag skriver min träningsdagbok här på bloggen och delar med mig? på så sätt blir det enklare för mig också när jag ska samla hela dagboken och skicka in till min lärare.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: