Ett år äldre

2015-03-10 @ 19:58:00 / Vardag
Vill tacka för alla fina grattishälsningar som jag har fått från alla olika hålla och vinklar. Har haft en jätte bra dag i köket, i stallet, med min bästa vän, med min älskade pojkvän och familj. Jag älskar er allihop!
 
Nu är jag alltså myndig, hur länge har man inte sett fram emot den här dagen? Att vara vuxen, få göra som man vill, ta körkort, gå på krogen. Många skulle säkert vara snabba och ta körkort direkt men ärligt talat så har jag knappt ens börjat, men ni vet ju hur mitt liv ser ut och vart ska jag lyckas klämma in att övningsköra/ta lektioner/skriva och köra upp? Nej det får bli lite längre fram när livet har lugnat sig lite. 
 
Har såklart sett fram emot att gå på krogen men dock har den avdramatiserats lite då jag redan varit ute vid ett par tillfällen på frimis. Det är väl inget som jag toklängtat efter men det ska bli kul att äntligen kunna hänga med typ min pojkvän och alla mina äldre vänner ut men också att invänta mina andra kompisar som fyller efter mig. 
 
Något som jag tycker är mindre kul faktiskt är att börja betala skatt, haha, jag har ju extrajobbat sen jag varit 15 år och alltid tjänat det jag jobbat in och det har blivit en hel del under åren. 
 
Men såklart är det flest fördelar med att bli ett år äldre, blandannat att bli betraktad som vuxen och ta egna ansvar. Dock har jag alltid varit sån som tagit mycket ansvar och jag har även fått mycket förtroende av min mamma vilket har lett till att jag alltid nästan fått gjort som jag vill. Hon vet att jag är förståndig och att jag faktiskt kan ta hand om mig själv. Jag har aldrig haft såna problem med min mamma att hon liksom behövt sätta tider som jag måste komma hem eller hon har aldrig hindrat mig från att göra vad jag vill. Vilket jag vet att många unga verkligen längtar efter att ha, men jag har verkligen förtjänat det tycker jag och det vet hon så egentligen är det ingen skillnad alls från att gå från 17 till 18 för jag har ändå alltid gjort som jag viljat och jag vet att jag kunde lika gärna ringt igår som idag och berättat vad som helst för min mamma, det är något jag hoppas aldrig försvinner hur gammal jag än blir. 
 
 


Postat av: Anna M

Men körkort är ju värsta härliga grejen!! Bara kunna åka till träningar, kompisar, affärer, tävlingar mm. Utan att behöva vara beroende av att någon annan ska köra eller busstider att passa. Körkortet var det bästa med att fylla 18 tyckte jag ☺

Svar: jo det förstår jag!
Evelinn Åkerman

2015-03-11 @ 08:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: