Mycket planering bakom

2015-03-05 @ 18:21:00 / Vardag
På onsdag är det som sagt tävling och ärligt talat så är det min första kvällstävling någonsin som dessutom ligger på en vardag! Det är mycket som ska klaffa och jag hoppas på bra starttider så jag hinner sluta skolan och hinna till hästen, men jag missar ju hellre såklart nåra timmar för att kunna åka iväg tidigare. Det ligger mycket planering bakom speciellt när man inte har hästen hemma och jag måste få med mig allt jag behöver från mitt stall till hennes stall för att fixa och dona. 
 
Men det ska bli jätte kul att åka till Strömsholm och tävla har alltid gillat den anläggningen och viljat tävla där men de har inga ponnytävlingar så nu när jag är storhästryttare så passar jag på! Två av mina sponsorer kommer vara på plats också då de är deras hemtrakter, lite extra nervöst då hehe.
 
Målet för tävlingen är att få till en bra framridning och känna mig redo när jag går in på banan sen hoppas jag bara på att kunna leverera en stadig ritt och få över 62%  så är vi färdigkvalade till MSV B. Det vore jätte kul och jag tror inte det är några svårigheter!
 
Är det någon av er läsare som ska dit?
 


Postat av: Sara

Jag tänkte åka dit! Vårt stall ligger bara någon minut därifrån så haha :)

Svar: Åh va roligt du får jätte gärna fota oss 😃😃😃
Evelinn Åkerman

2015-03-06 @ 08:13:26 / http://ssfredlund.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: