Dagens pass

2014-08-13 @ 21:09:00 /
Idag bestod ridpasset av fokus på bjudning och reaktion för hjälperna, jag begär alltid en blixtsnabb reaktion från hästen, ber snällt en gång lyssnar den inte så måste man se till att förtydliga direkt, sånt kan man inte nöta för mycket, Rb är en sån som glömmer det från gång till gång och jag måste alltid påminna honom vid varje ridpass. Idag från början kändes han jätte mjuk i munnen och framme vid bettet så nu var det bara att tänka framåt. Han ligger gärna på latsidan om han får bestämma, men jag tyckte han jobbade på bra och framåt slutet på passet kändes det toppen! Galoppen är redan super bra så ja fick jobba på traven, red en hel del skolor som sitter förvånadsvärt bra, känns inte som LA p1 är så långt borta längre. 
 
Det jag jobbar mycket på nu varje dag är att jag ska kunna skippa skänkeln och han ska gå framåt av sig självt och bibehålla gångarten, han vill ju gärna att man är där och hjälper han och driver hela tiden i princip, men det måste jag träna bort, det ska va en hjälp sen ska han gå framåt tills jag säger något annat. Då kan jag börja fokusera på att sitta helt stilla och vara så stabil jag bara kan i mig själv.
 
En snutt från travarbetet, här gör vi inget speciellt utan jag försöker bara hitta en bra takt i traven och göra små små förändringar för att kunna förbättra.
 
 
Ni behöver inte kommentera om att jag inte har hjälm för det vet jag om. anledning: varmt


Postat av: Anonym

Ni är så fina!! Du rider så sjukt bra ❤️

Svar: Tack så mycket! <3
Evelinn Åkerman

2014-08-14 @ 10:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: