Presentation

2012-12-25 @ 21:39:00 /
Tänkte jag kör en liten presentation ifall det finns nya bloggläsare eller om ni helt enkelt glömt bort vem jag är.

Som sagt Evelinn Åkerman heter jag, 15 år, bor med min familj på en gård utanför örebro med eget stall där vi har våra egna hästar och några inhyrda. Vi har 7 hästar just nu i stallet, vill ni veta mer om dom så kan jag ta det i ett annat inlägg men jag tänkte iallafall berätta om min egna ponny som denna blogg kretsar runt. 

Rhett Butler (RB) heter han och är en connemaravalack på 6 år, vi tävlar dressyr, inte speciellt framgångsrikt ännu men det kommer väl förhoppningsvis. Jag har haft han sen han var 4 år och har utbildat han själv, vi har tävlat LC och några LB:er med godkända resultat och några placeringar. Men självklart är det inte dom klasserna vi tänkt stanna på.  Han är efter hingsten Juno Rory.
 
en bild från min kära hästvägg, alla priser är inte med RB, det är en del föregånga hästar jag haft om ni vill höra mer om dom också kanske?


Rb har ett hett temperament och en stark vilja vilket oftast märks i hanteringen, alltså i stallet och i boxen. Men han är en stjärna att rida och man sitter oftast bara och ler!
Jag tränar för Helene Wannerth (B-tränare) och tillsammans med min TUR (en talangsatsning som vi blivit uttagna till) så tränar jag också för Cissi Brage (B-tränare).
 

Har ni några frågor eller nåt som jag missat eller varit otydlig med? Kommentera alla era synpunkter!


Postat av: Ida Lindh XDDDD

Jag vill veta om vilka Hästar i stallet XpxpxpxpxpXpXPPxpxpxp

2012-12-25 @ 22:43:33
Postat av: Sofia

Va kul att du börjar blogga igen :D

Svar: vad kul att du tycker de:D
Evelinn Åkerman

2012-12-26 @ 12:35:33 / http://jumpindressage.blogg.se
Postat av: Linn

Helene är också B-tränare :)

Svar: juste! vilken miss
Evelinn Åkerman

2012-12-26 @ 13:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: