Helgen

2013-10-06 @ 13:10:22 / Vardag
Hej, har spenderat hela helgen med min pojkvän! I fredags efter jag slutat skolan gick jag på marknaden i Hallsberg innan jag tog bussen hem. Jag blev intervjuad av Sveriges radio också, de ni! När jag kom hem var det fort ut i stallet, tog in rb och sen kom Marie och behandlade honom medan jag mockade åt alla våra hästar och fixade mat. Efter de kom Micke och vi hade en bra kväll med idol, film och chips! 

Dagen efter gick vi upp åt frukost, jag fixade stallet och sen tog en dusch innan vi åkte hem till han i hallsberg. Vi kolla en liten film innan vi åt tacos med hans familj. Efter det gjorde vi oss iordning åkte till Konsum och köpte godis sen bar de av till Örebro för lite bio! Vi köpte biljetter (fick dom sista två-platserna, snacka om tur!) sen gick vi ut på stan och ner till slottet där vi gick till min vän Martins minnesplats, ja ni kan ju inte ha missat han i örebro som försvann förra veckan och hittades död i svartån:( så himla hemskt en riktigt fin kille var han! Så vi var där nere på hans minnesplats vid vattnet de va så fint.. 
Hur som helst sen såg vi filmen och de va insidious 2 riktigt läskig film! Men bra handling. Jag gillar skräckfilmen och den här va nog den läskigaste jag sett, fast de förvärras ju i en biosalong när allt är så stort och högt ljud. Men en sevärd film om man gillar skräck! 


Sen kom vi hem och somna direkt! Nu har vi varit vakna ett tag, ätit tacos till frukost mm mums älskar tacos! Skulle kunna leva på det sju dagar i veckan. Idag blir en lugn söndag jag har lite plugg att göra och Micke sitter just nu och spelar, ja man måste hålla sin man lycklig;) 

En bild på mitt nyaste skal förresten! 

Sorry för tråkigt inlägg men nu är det såhär tråkigt.. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: