Hästlös

2015-07-13 @ 13:59:20 / Vardag
Jag hade tänkt skriva detta inlägg mycket tidigare, men det har bara inte blivit av. Nu var det två veckor sen vi hördes, två veckor sen min fina Rb flyttade vilket innebär att jag har varit hästlös i två veckor. Jag trodde att mina dagar skulle bli mindre händelserika och tråkiga, att jag bara skulle ligga hemma i sängen men så har det inte blivit. Jag har gjort nånting varenda dag sen han åkte, varit med kompisar varje dag och haft jätte kul. 
Tänkte gå igenom lite snabbt vad som hänt sen vi hördes sist.
 
Efter han åkt så åkte jag in till körskolan, alltså nästan direkt efter det gick typ en halvtimme i mellan så jag bröt ihop en stund, tog mig samman och sen åkte iväg och de var nog bra att jag hade körlektion då annars hade jag förmodligen bara legat inne resten av kvällen och dränkt mig i sorg. Körlektionen gick inte jätte bra jag var lite distraherad. därefter gick jag hem till felicia där jag spenderade några dagar, unnade mig ett par restaurangbesök, nya naglar och fransförlängning som lite plåster på såren. Den helgen åkte jag och mamma ner till jönköping där vi umgicks med min bror o hans tjej. En dag var vi och bada på visingsö och hade jätte mysigt. Vi åt och drack gott den helgen. Väl hemma igen så var jag med Fanny och Moa nästan varje dag måndag-torsdag i Askersund, en dag var jag med Karro till Marieberg för lite shopping. 
Jag jobbade på hotellet i Torsdags, fick sova på sviten där en natt och äta hotellfrukost innan Riskettan kl 8 på fredagen. Träffade goa vänner där på utbildningen och vi hade jätte kul. Sen gick jag tillbaka till jobbet och jobbade frå 14-23, lite segt var det på dagen men senare så rann tiden bara iväg. Blev upphämtad efter jobbet och åkte till Askersund där vi hamna på en grillfest. Sov i Askersund för på morgonen var det dags igen, då gick vi o förfesta hos en vän, åt god mat och körde ölspelet. På kvällen var det crusing, jag hade verkligen skit kul med mina tjejer och jag träffade så många saknade vänner där och träffade några nya. Dagen där efter träffades vi ett gäng på pizza och drog sen vidare och kolla film. På kvällen gick jag hem till Moa och va med henne och tre till, åt chips och dipp och pratade till klckan 3 innan jag fick skjuts hem och här är jag nu!

Ska packa iordning väskan och åka till Hallsberg för att vara med Felicia måndag- fredag, vi ska bland annat unna oss laserbehandling av nacken som jag vann på tävling och sen har vi fest planerat tisdag-onsdag. Jag jobbar fredag-lördag och festar efter jobbet. Så ser livet ut just nu, helt okej faktiskt!
 
Jag tänkte ta upp bloggen på riktigt igen när skolan börjar så ska den bli en tränings/vardagsblogg hade jag tänkt. Innan dess så ska designen göras om men det har jag ingen ork till nu, det får bli längre fram!

Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs.
 
Vilma, Moa, Sofie, Fanny o jag på crusingen i lörsdags!
 


Postat av: Ellen

Fortfarande sugen på att starta en vardags/träningsblogg? För det hade varit roligt att fortsätta följa dig! :)

2015-08-28 @ 10:05:40 / http://ellenshorselife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: