anmäla eller inte?

2013-08-26 @ 17:14:07 / Vardag
Jag fick en spontan känsla och funderar starkt på att efteranmäla en LA som går nu om typ 2 veckor, hm är vi redo?

 
 
 
 


Postat av: Terese

Själv skulle jag fått stabilare resultat i LB innan jag gav mig på LA, men känner du att du skulle kunna rida 65% om 2 veckor är du absolut redo! Inte kul att rida en LA och få 55% och behöva backa och känna nehe detta gick ju inte alls.
Kram!

Svar: Hej, förstår hur du tänker för jag har själv tänkt så en lång tid nu. men samtidigt så har han legat på LA nivå nu hela sommaren när vi tränat hemma så de känns som att vi är redo och efter förra helgens resultat så känner jag mig mer peppad. Jag vet att vi inte kommer få 65% och de gör ingenting! men varför jag vill åka just dit och rida är för att det är en bra plats där vi tävlat såå många gånger så det skulle bli bra att göra debuten där. Och den behöver inte va perfekt! Acrobat och jag debuterade på 58% och andra gången red vi på 67% så liksom jag tänkte åka dit se hur de går få mitt protokoll och åka hem och träna på de saker som ine var så bra. Sen helgen efter där ska vi åka till Linde och rida LC LB igen så de blir nog bra iallafall.
Evelinn Åkerman

2013-08-26 @ 18:51:43
Postat av: Terese

Ja precis, allt beror såklart också på hästens dagsform. Nu i helgen insåg jag mer än någonsin hur vädret kan inverka så på både häst och ryttare. 68% i första klassen och det var hur varmt som helst, så i andra så var han helt slut och jag orkade inte bära upp honom själv efter en klass så jag fick 62% då. Nästa helg rider jag bara en klass och håller tummarna för kallt väder! Haha, vart är det du ska efteranmäla? :)

Svar: Örsta :)
Evelinn Åkerman

2013-08-26 @ 19:09:07
Postat av: Anonym

jag tycker att om ni är på en lätt A nivå nu kan ni ju testa, går de dåligt är de ju bara att arbeta vidare och träna på just de ni missade :) jag tror du o RB klarar en Lätt A och förhoppningsvis över 60%

2013-08-26 @ 20:36:58
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Men nu är det ju inte så att jag rider på en LA-ponny, utan en ungponny som aldrig startat förut. Då är 6:or bra.
Du får det att låta mycket värre än vad det var, det är vår första start som inte gick så bra men jag red bara i utbildningssyfte.

Svar: insåg nu att min kommentar kanske inte lät så snäll, mena inget illa alls! men jag har ridit in och utbildat två ponnyer och även tävlat dom, menar bara att 49% hade sänkt MIG totalt iallafall. tur att de inte gjorde det på dig. min svara ponny tävlas fortfarande också i utbildningssyfte då han inte är tillräckligt jämn i resultaten ännu, men de kommer väl en dag :) lycka till iaf
Evelinn Åkerman

2013-08-26 @ 20:40:11 / http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Sofia

Om det känns bra om du rider programmet hemma så anmäl dig, det värsta som kan hända är ju att det kanske inte går jättebra, men man vet ju inte förren man provar? :) om det känns dåligt sen när det närmar sig så kan man ju bara avanmäla :) man kan ju ge det en chans :D

2013-08-26 @ 20:47:40 / http://sofiaharbst.blogg.se
Postat av: Annie Berggren

Prova! Det sämsta som kan hända är ju att det går dåligt :)

2013-08-26 @ 21:44:18 / http://annieberggrens.blogg.se
Postat av: JennyM

Sv: Ja han är ett litet charmtroll ibland ;)

Jag tycker du ska åka och precis som du skriver, få med ett protokoll hem på saker ni kan träna på! Däremot tycker jag inte du ska tänka att ni inte kan få en viss procent. Ta det som att du kommer dit med ett blankt papper, du vill ha ett första resultat för att kunna sätta upp ett mål till nästa LA :) Men inte att ni inte kan nå 65% för det tror jag ni kan men alla behöver lite rutin :)

Sedan tror jag inte på det vissa säger att man ska avvakta tills man har stabila resultat i en klass, det värsta som kan hända är att man får gå tillbaka och tävla den lägre klassen igen. Men då har man ju erfarenhet och rutin med sig ner i klasserna igen så :) Lycka till! :D

2013-08-27 @ 04:41:09 / http://jmdressyr.se
Postat av: Wilma

Det är ingen efteranmälningsavgift till örsta ;) kör på! Jag vet att ni klarar det :D

2013-08-28 @ 06:53:10 / http://teamWilmaM.blogg.se
Postat av: Elsa

Jag tycker absolut du borde göra det! Om det går bra på träning så är det ju bara roligt att prova på tävling, det värsta som kan hända är ju trots allt inte mer än att det går åt skogen ;)

2013-08-29 @ 11:56:42 / http://eventingbyelsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: