Träna hemma!

2013-12-29 @ 20:13:30 / Vardag
Jag tror jag talar för många när jag säger att jag (speciellt nu efter jul och inför de nya året) vill komma igång med träningen ordentligt, få den där kroppen man alltid drömt om. Men ärligt talat de är inte så lätt att hålla motivationen uppe, jag kollar mig i spegeln - vissa dagar känner man nu jävlar ska jag ut och träna, andra dagar vill man bara lägga sig under täcket och aldrig gå ut igen. Det vore så skönt att känna sig bekväm i sin kropp och va tusan, nu när jag är ung de är väl då jag lättast kan påverka det? Nu har jag bestämt mig och jag tänker gå 100 in för att nå mitt mål.
 
 
Jag har under en tid tillbaka joggat lite till och från periodvis och när jag gjort det har de alltid känts bra efteråt och ska börja ta upp de nu igen om de milda vädret håller i sig så man kan utnyttja uppförsbackarna som finns runt omkring. När skolan drar igång igen så är jag även på gymmet bara 3 dagar i veckan och det är ju inte tillräckligt, så nu har jag kommit igång lite här hemma. Har läst och hittat grymma övningar som verkligen tar! sen har jag bärjat träna "tillsammans" med victoria secret modeller på youtube ;) det är kul och sporrande att göra deras övningar och nån som säger liksom nu kör vi 12 st och då gör man det! Ett riktigt tips till er hemma-tränare där ute!
 
mina tre favoriter
 
 


Postat av: Fumbling For Dreams

Hej! Har precis startat upp ett företag och försöker nu nå ut till folk om min affärsidé. Det skulle betyda massa om du ville kolla in och säga vad du tycker. Gör alla produkter själv. :)
Ber om ursäkt om du inte vill ha sådana här kommentarer. Ha en bra dag! // Fumbling for dreams

2013-12-29 @ 20:15:22 / http://fumblingfordreams.blogg.se
Postat av: Victoria Tesell

Bra skrivet där! Jag håller med dig, ibland vill man verkligen ta tag i träningen men sen efter ett tag så blir det inte så mycket gjort ändå.. I alla fall, tack för tipset med dom där vs-övningarna! verkar roliga hehe!

Svar: Sant! lycka till :D
Evelinn Åkerman

2013-12-29 @ 23:07:21 / http://wevew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: