torsdag+ fredag

2013-06-22 @ 14:20:00 / Vardag
Hej alla och glad midsommar på er!
(inte hästrelaterat)

har spenderat tre riktigt bra dagar med min pojkvän, allt är så underbart perferkt och jag är nog på toppen av lycka. 
I torsdags tog jag bussen till hallsberg och gick hem till micke, vi åt lite mat och la oss och kollade på Easy A, den va inte så bra som jag trodde men i rätt sällskap så. Vi somnade rätt tidigt för att sedan gå upp halv 10, då vi duscha och gjorde oss iordning för att åka till min familj och fira midsommar.  Först ett stopp och så fick jag tanka sen började vi färden mot Köping, trots att jag åkt till mormor och morfar 100 gånger så var jag tvungen att ha gps:en på haha. Men vi kom fram i tid och de va så trevligt att träffa alla, o lilla micke som träffade dom för första gången hela tjocka släkten med min familj, min mosters familj, kusiner och mormor och morfar. 
 
 

Vi gick till festplatsen, barnen dansa runt stången så som det brukar va innan vi gick hemåt igen och åt supergod mat! sen började femkampen de va kul men mitt lag förlorade haha..
Sen åkte vi ensamma hem till mig där vi direkt slängde oss på soffan och kollade på två filmer, åt lite glass och bara mös. 
Idag väckte jag han med frukost på sängen (jag är världens bästa flickvän VET) sen va han tvungen att åka och jobba tyvärr så nu sitter jag här.


Postat av: my törnqvist

Hej! Har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri VICTORIA´S SECRET produkt från kimstore.se , delta gärna!! :) Reglerna är jätteenkla och det vore kul om du ville vara med och tävla. Kram!
Länk till inlägget: http://mytrnqvist.horseworld.se/2013/06/22/tavling-vinn-en-valfri-victorias-secret-produkt-fran-kimstore-se/#respond

2013-06-22 @ 14:48:05 / http://mytrnqvist.horseworld.se
Postat av: Milina

Tack detsamma!

Åh tack :)

2013-06-22 @ 15:14:59 / http://nattstad.se/milina
Postat av: Josefine Anerland

ÅH så fina!

SV: TACKTACKTACK! <3

2013-06-22 @ 20:02:17 / http://josefineanerland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: