Vi är igång!

2013-10-28 @ 12:48:00 / Träning
Fråga: Har ni börjat med vinterträningen nu då?
 

svar: Hej, ja nu är vi igång som vanligt igen. För er som har missat så har RB stått en månad och bara blivit lite longerad samtidigt som han fått behandlingar i ryggen för den har varit lite spänd efter att vi haft en missanpassad sadel. Men eftersom jag är så kär i min sadel lämnade vi in den till strömsholm och fick den breddad så nu passar den perfekt på rb!

Så vi har precis kommit igång nu efter vilan och han känns riktigt bra faktiskt. Vi har tränat lite hemam de har varit korta pass med mycket grundläggande igen. Men han känns fin. 
Vi har inte tränat för tränare än men det ska vi precis komma igång med, vet ni vad? På söndag ska vi va med på en liten klubbtävling på Wittvång då vi ska rida två klasser och då är vi även med i km, inte för att vi slåss om km-titeln direkt men bara så han får komma ut lite, jag har inga som helst förhoppningar eftersom han bara varit igång i 2 veckor utan det blir som en träning, tycker jag verkar bra iallafall! Efter det ska vi komma igång med inomhusträningen igen för Erika så de blir skönt. Hoppas va tillbaka ordentligt igen till 2014 och försöka uppnå våra mål.

Här har ni en film ifrån en Cissi-träning i wittvång förra vintern!


Postat av: Tove

Jättefin blogg :D Kul med fler connemaror i bloggvärlden!

Svar: Tack! Ja connemara är min favoritras:)
Evelinn Åkerman

2013-10-28 @ 19:14:14 / http://granaryttarna.se
Postat av: Julia :)

Åh då kanske vi ses! Funderar på att åka dit och se var vi ligger till efter Entrys skada. :)

Svar: precis som jag tänkt dårå! :) kul!
Evelinn Åkerman

2013-10-29 @ 15:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: