Lördag

2014-04-05 @ 16:22:20 / Vardag
Hej på er! jag tänkte bara kika in lite snabbt och inte stanna kvar och slösurfa utan jag måste snart igen ut till stallet och börja föbereda ja för imorgon är det tävlingsdags igen! 

Igår va jag på fest med mina vänner och pojkvän, hade jätte kul, träffade gamla kompisar och fick några nya. Alltid lika kul när man träffar bloggläsare på hemmfester i Laxå liksom haha!
Idag vakna vi (jag och micke) vid nio men låg och drog oss till halv tolv kanske, as skönt! då gick vi upp och åt frukost. Sen gjorde jag mig iordning och åkte till hallsberg där vi besöka Uffes Lada, fick med två säckar havre och en ny horselyx slicksten hem. Sen åkte vi vidare till invigningen av Möllero Ridsportsaffär, jätte fräsch och fin butik med massa fina grejer. Spanade in lite schabrak jag vill köpa vid ett annat tillfälle men idag blev det bara ett nytt tävlingspö med hem då mitt har fransat upp sig. Sen passade jag ju även på att hälsa på fina Acrobat såklart, han har det så himla bra, det värmer i mitt hjärta!
Mamma och jag åkte vidare, stannade på sibylla och åt och nu är vi hemma, rb står inne och väntar på mig samtidigt som han mumsar lite hö. Jag ska bara hoppa i ridbyxorna och sen ut och mocka och fixa, jogga lite lätt på banan och sen börjar förberedelserna. Det ska tvättas, smörjas, packas, rb ska tvättas och nattas. Mycket nu! men det är kul, vi laddar upp inför morgondagen, hoppas det går bra!
 
 


Postat av: Ida

Lycka till!

Svar: Tack!
Evelinn Åkerman

2014-04-05 @ 17:06:09 / http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: