Tack för reaktioner

2014-04-23 @ 11:42:19 / Vardag
Som ni säkert märkt gillar jag att sätta igång tankar och reaktioner hos er läsare! jag gör det genom att skriva lite provocerande inlägg nån gång ibland, kanske skriver en rad som trycker på en öm punkt hos er. Men det får aldrig gå till den nivån då man hänger ut nån, eller sårar nån. Så länge ni inte ser några namn i mina inlägg så är det aldirg riktad mot någon specifik.
 
Jag kan även ta skit, ni behöver absolut inte tycka som mig. Det är kul när folk uppskattar mina åsikter och håller med och lika kul att få folk som inte håller med, men jag tycker man kan hålla det på en mogen nivå. Man behöver inte skriva det drygaste man kan och försöka läxa upp mig för att jag tycker som jag tycker, jag besvarar alla dryga kommentarer på ett trevligt sätt och jag tycker man kan hålla den stämningen på en blogg även fast vi alla tycker olika.
 




Postat av: sofia

Rätt inställning! Stå på dig, det går inte att diskutera med såna där människor. Väldigt kul att läsa när du drar upp känsliga saker :) Tycker du har helt rätt i allt du säger och vet att många andra också tycker det. Kul att någon vågar, din blogg kommer bli stor :)

Svar: Åh Gud va glad jag blir tack för dom fina orden!
Du har helt rätt, omöjligt att hålla det på en mogen nivå med såna människor. Tycker det är så onödigt att vara dryg!
Ja visst är det ett känsligt ämne och det är såna punkter jag gillar att trycka på! Tack igen, kram <3
Evelinn Åkerman

2014-04-23 @ 18:13:06
Postat av: Amanda

Helt rätt skrivet!
Alla har sina egna tankar och åsikter, det skulle inte funka om alla tyckte exakt lika dant!
Stå för det just DU tycker eftersom det är dina åsikter. Som sagt, de ska inte behöva läxa upp dig för att du har dina egna tankar. Du är en så himla cool tjej! Fortsätt så <3 kram!

Svar: Åh tack så mycket<3 <3 stor kram till dig!
Evelinn Åkerman

2014-04-24 @ 06:56:00 / http://aely.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: