Måndag + Tisdag

2014-08-26 @ 20:37:45 / Vardag
Hej på er, tänkte kika in lite snabbt innan jag tar kväll. Starten på denna vecka har varit två intensiva dagar i skolan, ingen mjukstart direkt utan vi har stått i köket från 8 till 15 bland pannor och kastuller, kan ni fatta hur varmt det blir när man är i ett restaurangkök med ugnen, alla spisar och stekbord på full värme? det är rena döden där inne. I måndags gjorde vi kallopps och idag fisk i alla dess former. Har lärt mig jätte mycke bara dessa två dagar och det känns fortfaranade kul fast slitigt.
 
Efter skolan igår så red jag ut på Rb, enligt schema skulle vi kondisträna men eftersom det regnat konstant i flera dagar och jah alltid kondistränar på ett gärde så hoppade jag det. Han blev skodd igår och efter det så red jag kondis på grusvägar, vi red 5km i trav/galopp utan det minsta tecken på trötthet, härligt!
 

Idag så blev han longerad på banan i kanske 30 minuter, jag använder inte longering som träning utan det är för omväxlingens skull, rb tar det som lek och då hänger jag på. Så han får va oinspänd, dels för att jag kan tycka att det är farligare att ha han inspänd när han håller på och busar, sparkar och stegrar som han gör. när han är "fri" så känns det säkrare och dels för att jag inte vill sätta något tvång på att han måste gå i form när jag longerar utan han får välja själv och då blir det också mer ärligt. Faktum är att han väljer att gå på tygeln av sig själv, förutom när han vill busa lite ;)
 
Dåliga mobilbilder
 
 
Imorgon är det skola igen, en lugnare dag från 9-12. Börjar klockan 9 på gymmet sen efter skolan ska jag och Micke in till askersund på marknad, blir att köpa marknadsnougat och brända mandlar, finns det något godare?
 


Postat av: Olivia Gustavsson

busen, haha ;) så fin är han!

Svar: tack söta du!
Evelinn Åkerman

2014-08-26 @ 21:25:02 / http://oliiviiagustavsson.se
Postat av: Sanna

Men shiiit vad fin han är!
Vilken bra kondis han har, lita avis då min ponny har sämst kondis ;D

Svar: ååh tack! det är bara att träna upp vet du!
Evelinn Åkerman

2014-08-26 @ 21:41:49 / http://skyjump.blogg.se
Postat av: Anna

Men åh så fin han är!

Svar: Tack snälla!
Evelinn Åkerman

2014-08-26 @ 22:16:10 / http://annalundineriksson.blogg.se
Postat av: Anonym

Är väl photoshop som med tyglarna haha

Svar: Nej de e klart som fan det inte är, hur redigerar man en häst i form?? Att ta bort en tunn tygel är lätt speciellt när hästen är mörk. Tog dessutom dessa med min mobil och är direkt uppladdade från den
Evelinn Åkerman

2014-08-27 @ 07:13:06
Postat av: Amanda

Köp några brända mandlar till mig sen skicka på posten! ;D

Svar: ja men javisst ;) det är ju så sjukt gott!
Evelinn Åkerman

2014-08-27 @ 09:14:36 / http://ydrebranth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: