Två pass

2014-12-05 @ 19:48:06 / Träning
I gårkväll och imorse red jag två pass, de ena bättre än det andra men båda ganska bra ändå. I tordags fick jag till en sån himla bra ridkänsla ni vet när man känner hur bra man faktiskt rider, det är en jätte konstig känsla för en sån som mig som har svårt att berömma sig själv för något men jag kände verkligen att det blivit bättre och att jag verkligen inverkade i varenda steg, jag kände också att jag satt väldigt still och bra något jag jobbat på väldigt mycket, att röra mig minimalt i sadeln och visa väldigt fina hjälper - något jag kände att jag uppnådde i torsdags och de var väldigt kul. Rb var fin och på hjälperna så jag var väldigt nöjd.
 
Imorse joggade jag bara lite, han var lite seg men inte så konstigt klockan var ju 7 på morgonen, men jag blev nöjd mot slutet då låg han fint i handen och på hjälperna så då avslutade jag och han fick komma ut i hagen resten av dagen!
 

Fick in en fråga: Vad skönt att kunna rida tidigt! Men så snygg jacka du har, vart har du köpt den? =D
Svar: Ja det är verkligen skönt faktiskt, men det kändes nästan som jag precis kommit hem från skolan då jag var iprincip lika trött och det var lika mörkt ute hehe.. Jackan har min mamma köpt till mig och jag tror den kommer ifrån granngården faktiskt, gillar den skarpt speciellt den puffiga kragen! jag har en likadan fast väst från samma märke som jag också gillar.
 
 
 


Postat av: Telma

Så snygg väst och jacka! :D

Svar: jaa jag älskar dom!
Evelinn Åkerman

2014-12-06 @ 09:02:10 / http://nattstad.se/telmasopot
Postat av: Sophie S. Varnäs

Jag har en likadan jacka, otroligt snygga är dom! :)

Svar: Ja verkligen!
Evelinn Åkerman

2014-12-06 @ 11:55:48 / http://tavlingsponnys.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: