v 50

2014-12-08 @ 17:17:00 / Vardag
Med endast två veckor kvar på 2014, visst känns det sjukt? Det har gått så snabbt. Jag funderar ofta på hur mitt liv ser ut just denna tidpunkten nästa år, jag tror att en hel del kommer vara förändrat och det känns lite skrämmande. 
 
Denna vecka kommer ingen planering för som ni vet så har Rb en kort vintervila för att ladda batterierna till nästa år, så hela denna vecka vilar han, hela nästa och sen sätts han igång efter juldagarna. Det betyder lite lugnare för mig på ett sätt men jag ska kompensera det med att köra dubbelt så hårt på gymmet så jag inte tappar något!
 
Ikväll ska jag till Örebro för att träffa klubben och ha en liten informationskväll om TR-ändringarna, kan vara bra att ta del av dom så man vet och känner sig förberedd inför nästa år. Ska också bli kul att träffa alla vänner såklart! Hoppas vi kan ha en träff angående lagdressyren snart också, jag känner mig faktiskt extremt engagerad iår, för jag tror vi har ett jätte starkt div 1 lag att komma med och likaså div 3. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig vara lagledare, iaf för div 1 för det känns så kul! Jag tror faktiskt jag skulle bli en bra lagledare för det är en roll som passar mig!
 
 
Ja och den 2:a januari åker jag tilbaka till Brolöten och denna gång utan häst. Jag måste berätta något roligt och det är så att eftersom det är kurs den veckan jag är där så alla hästar är upptagna men då föreslog Emelie att jag skulle få hjälpa henne och rida fram hennes hästar åt henne, gud så kul! Vilket förtroende hon måste ha för mig, känns hur roligt som helst inget jag tackar nej till. Så det ska bli en rolig vecka, åker på fredagen och kommer hem på måndagen så räknar med att rida rb innan jag åker på fedag och när jag kommer hem på måndag så får jag be snällt om mamma vill rida ut på han lördag-söndag så han inte vilar något onödigt.


Postat av: Alice Persson

Alltså wow, vilket drömliv att ha det så! Du ska vara riktigt stolt att hon har sånt förtroende :)

2014-12-09 @ 10:32:51 / http://aalicepersson.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: