tankar kring storhäst

2014-02-10 @ 18:44:00 / Vardag
Fråga: Hej! Funderar du på köpa någon ny häst? Storhäst. Skulle vara roligt att se er utveckling!
 
Svar: Som det ser ut just nu letar jag inte efter en storhäst och jag är inte intresserad av att skaffa nån. Jag vill utnyttja mina två år som jag har kvar på ponny och fokusera på RB. Tiden eller ekonomin finns inte att köpa en till häst. Självklart om jag skulle få ett erbjudande, här tävla min storhäst så skulle jag ställa upp! Men det finns inte på kartan att köpa en ny. 
 
Planen är att rida klart mina år på Rb, sälja honom och sen inte skaffa nån mer häst. För när jag är 18 och så vill jag helst flytta ihop med min kille, börja jobba och bygga upp en stadig grund att stå på och då kan jag inte köpa en häst som kostar massvis med pengar. Så då ska jag ha en paus, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog vilja ta upp det igen. Kanske hittar någon häst jag kan rida åt nån, vi får se det får framtiden avgöra men såhär ser det ut nu
 
 
Här ser ni en bild på birk, en ponny jag hade hos mig en sommar. Såå himla fin! saknar han
 
 
 
 


Postat av: Vanessa

Jag ska skaffa storhäst så snart som möjligt och är nästan 14. Ska gå över till en häst på 170 från en b-ponny! Föredrar du häst eller ponny mest då? :)

Svar: Jag skulle nog inte gjort det. En D-ponny får hoppet från B till stor att kännas mindre och du har många ponnyår kvar som jag om jag va du skulle utnyttjat! Roligare att tävla ponny så ta vara på den tiden, mycket hårdare konkurrens på storhästtävlingar och är du bara 14 år så skaffa ponny! Är mitt råd :)
Evelinn Åkerman

2014-02-12 @ 07:09:39 / http://russetville.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: