Ett steg bakåt

2014-01-16 @ 18:36:28 / Träning
Idag var det inte kul att rida, en sån där dag när ingenting fungerar som de brukar. Tråkigt men sånt man får ta. Rb kändes jätte dum han ville inte gå fram och han va skiiit stark i munnen, gjorde inte saken bättre att jag har världens träningsvärk i armar/axlar sen igår heller, ingenting kändes bra så jag sket i det och skrittade ut istället men där va han helt vild istället. Ingen ide att bråka med honom en sån dag, byter bett till det vanliga tränsbettet och ser om det blir bättre, tur att vi ska träna för Erika på söndag så vi får igenom honom.
 
De blev några bilder men tyvärr hade det börjat mörkna...
Nej en sån här dag vill jag bara hoppa över och glömma, blir alltid så nere när det går dåligt, kan verkligen inte ta sånt.
 


Postat av: Anonym

Tycker han ser fin ut:) Kanske hade han också träningsvärk efter några dagars bus i djup snö;) Vet precis känslan när det ett pass bara går bajs, man bli bortskämd om man har en häst som för det mesta bjuder på härliga pass :) Men ni kommer säkert igen ska du se! Hoppas du kommer till Connemara riksen i sommar, ska bli kul träffa både dig & RB :)

2014-01-16 @ 20:15:30 / http://connybonnymaraponny.blogspot.com
Postat av: Malin Ottenbäck

Tyvärr kan det inte alltid gå bra.. :/
Men han ser jättefin ut! :)

2014-01-19 @ 19:59:57 / http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: