Sitsträning

2014-01-03 @ 18:22:19 / Träning
Som jag skrev i mitt inlägg, mål för januari så var en av punkterna att förbättra sitsen i den ökade traven. Jag känner att jag lätt tappar ridning istället för att hålla, rida och sitta ända ut i ökningen så tappar jag honom och de blir oftast inte så bra som han verkligen kan.  Ofta känns det som att jag stör takten i honom då jag lätt skumpar i hans stora trav och det vill jag ha bort! jag vill träna upp mig så jag ger honom bätte förutsättningar att verkligen visa vad han kan. Så nu ska vi ta tag i det.
 
Idag longerade mamma mig, vi hade rb inspänd så han fick jobba och jag satt utan tyglar och stigbyglar och vi rullade på i alla gångarter. i traven lät vi han tuffa på och jag försökte hålla balansen. de är ju mycket enklare med stigbyglar och tyglar såklart men nyttig träning! 
 
På tisdag kommer en duktig tjej som håller på med centrerad ridning och håller lektion för mig, då ska vi främst fokusera på det här med travökningar, hon ska få se mig och sen ska vi se om hon har övningar eller eventuella lösningar till hur jag kan sitta bättre. De ska bli nyttigt men en dyr lektion så hoppas vi får ut nåt av det!
 
 
 
På söndag är det träning för Erika, så kul! hoppas de går lika bra som sist, och om du läser detta Erika så kommer vi komma med en minst sagt spännande outfit på träningn den här gången ;)
 
 
 


Postat av: Louisa

Fin blogg! Duktig du är :)

Svar: tack snälla!
Evelinn Åkerman

2014-01-04 @ 00:50:37 / http://bylouisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: