Alltid planera!

2014-06-12 @ 10:00:00 / Vardag
Som ni säkert vet vid de här laget så är jag en planerare, jag planerar allt i mitt liv in minsta detalj, blandannat hästarna som ni får ta del av. Jag skriver månad för månad, vecka för vecka och dag för dag brukar jag dela med mig om jag har något speciellt inplanerat, annars så håller jag det i huvuet. Jag gillar att ha planer och jag gillar att ha tighta scheman så det alltid händer något nytt hela tiden. 
 
Trots det så älskar jag spontanitet jag jag uppskattar att få meddelanden från kompisar som vill ses eller hitta på något utan någon som helst planering, samma sak gäller erbjudanden i hästlivet som förra sommaren kom mamma ut till mig i stallet och sa "Du, det flyttar in en häst ikväll, som du ska hjälpa till att utbilda" ett samtal och allt va bestämt. Eller som för några veckor sen fick vi ett samtal om några som ville kolla på stallplats (en bloggläsare faktiskt ;) ) och dom tänkte komma direkt.  Så kul! gillar verkligen sånt.

Något jag inte gillar är när man planerat något och så blir det inte av, eller ni vet om man pratar om något och det känns så himla roligt och spännande och man går och hoppas på att det ska bli av men så blir det inte det, man bygger förhoppningar och förväntningar och så blir man besviken. Känns verkligen trist.
 
 
Hur är ni när det gäller planering?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: