Planering och åter planering

2014-03-21 @ 12:32:00 / Vardag
Något som är skillnad från tidigare år och nu är att jag har en tydliga plan, nu vill jag verkligen satsa och det kräver en hållbar plan och ett hållbart team! Som ni märker har jag börjat planera upp allting nu för tiden. Månad för månad och vecka för vecka, sätter mål att klara varje månad och följer en planering för hur jag ska träna till punkt och pricka. Jätte skönt att ha det så faktiskt. Jag sätter upp induviduella mål och har en plan varje gång jag sitter upp vad vi ska träna på och hur vi ska göra inför varje pass så man inte sitter upp där och bara gör nånting utan och veta varför man gör det, helt meningslöst! 
Tror ni hör på mig hur jag verkligen går in helhjärtat i det här, nu eller aldrig! 
 
Igår satt jag och skrev en packlista och gjorde även en tidsplan för på söndag, känns jätte skönt att ha något stabild att luta sig tillbaka på. kunna kolla av snabbt och enkelt! nu gäller det bara att alla håller tidsplanen och inget går fel, ska informera både chaufför och hästskötare att tidsplanen är extremt viktig för mig och den måste hållas för att jag ska kunna hålla mina nerver i styr och kunna prestera.
 
 
och såhär ser tidsplanen ut:
7.00 - Fodra, låta han stå inne och äta med back on track ryggvärmare samt benvärmare.
8.00 - Hästskötare Josse kommer, vi hjälps åt att göra sista finliret, jag knoppar
8.30 - Lasta, se över packning en sista gång
8.40 - Åka!
9.40 ca - Anlända och kolla läget
10.00 - Ta ut och klä på
10.10 - Josefin skrittar fram för hand
10.25 - Rida fram
11.04 - Start LC:1
- trava och skritta av, lasta in, luncha
12.25 - Lasta ur, klä på
12.35 - Skritta fram
12.45 - Rida fram lite lätt
13.10 - Start LB:1
 
 
 
Känns riktigt bra med tiderna och uppladdningen, tror det kommer gå kanon! Jag är glad bara att få komma ut och visa upp min fina kille hoppas han håller sig på marken. Bett dilemmat då? Jo vi tävlar på Baucherbettet, kör en chansning och rider veckan ut på det vanliga fast på söndag på Baucher, för att han alltid brukar vara bäst dag ett på det! annars har vi med det andra och kan snabbt byta. Det är ju sånt som kan inträffa som inte går att räkna med, att han helt plötsligt inte vill som jag vill, han är ju lite en sån häst men då får vi ta det!
 
Det blir iaf kanonfina bilder på söndag då josefin fotar med sin grymma kamera och ni kan verkligen vänta er en fotobomb ifrån årsdebuten!
 
Annars då, all smörjning sker på lördagen, allt ska glänsa! transporten ska tvättas på lördag också, rb ska bli ren, allt packas in i sadelkammaren på transporten så det är bara att dubbelkolla allt dagen efter! Jag rider även igenom honom lite lätt innan all förberedning sker.
 
Hoppas ni uppskattar dessa inlägg om min uppladdning inför tävling, det är mycket att tänka på innan! tur att jag har världens bästa mamma bakom mig i allt<3
 


Postat av: Amanda Hellman

Lycka till bästa ni!! <3

Svar: tack fina du <3
Evelinn Åkerman

2014-03-21 @ 21:54:29 / http://perfectpony.blogg.se
Postat av: Maja

Sv: Jag har den stubbad för att hans man står nästan rakt upp även om den är 2dm lång, haha. Men även för att den var omöjlig att knoppa honom snyggt. Tycker även att han är bra mycket snyggare i stubb, ser mycket mer ''vårdat'' ut på honom. :)

Svar: okej va konstigt haha!!
Evelinn Åkerman

2014-03-22 @ 21:55:15 / http://majawallstrom.blogg.se/
Postat av: sonny

va med idagens blogg , så sjukt enkla regler så du kan göra dem i sömnen
www.SonnyA.blogg.se

2014-03-23 @ 12:20:36 / http://sonnya.blogg.se
Postat av: sonny

va med idagens blogg , så sjukt enkla regler så du kan göra dem i sömnen
www.SonnyA.blogg.se

2014-03-23 @ 12:20:38 / http://sonnya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: