Mer från gårdagen!

2014-05-25 @ 20:12:04 / Tävling
Tänkte berätta lite mer ingående om gårdagens tävling samt visa fler bilder. Först ska jag bara berätta att mitt objektiv till kameran har gått sönder :( mitt älskade objektiv.. Den går fortfarade att ta kort med men det går inte att zooma och kameran har väldigt svårt att själv hitta fokus, så har fått tagit bort jätte många fina bilder p.g.a. att de ej är i fokus. Jätte ledsen för det.
Hur som helst, på  framridningen till LBn var det verkligen kanon varmt och jag ville inte trötta ut han för mycket så jag jobbade han lite låg och fick igenom allt där och bara fem minuter innan start tog jag upp han i tävlingsform och ställde lite krav, glad att allt funka då för vi hade inte tid med något tjafs. Han kändes jätte fin från start!
 
 
Inne på banan så var han jätte skraj för domaren som satt i en transport, jag tänkte att jag inte kommer få förbi han här ens och hade ingen bra känsla alls. hade det här varit jag för två år sen hade det verkligen förstört allt hela ritten och min ridning men nu tog jag igenom det jag skänkla på han bestämt och sa åt han att han måste gå förbi då blev han självklart jätte spänd och het men då lyckades jag få ut de bästa utav det och hade honom på hjälperna precis genomhela ritten, såklart släppte spändheten efter ett tag men han va lika fin för det! Dock låg han på lite för mycket i de ökade gångarterna och jag fick inte till övergångarna tyvärr det var väl det sämsta med ritten, annar är jag kanon nöjd! Blev dock chockad när jag såg att vi låg i ledning på 68% med bara 3 ryttare kvar och sen när dom ridit så hade vi vunnit klassen. Jätte glad och stolt att vi vann i en klass med 19 starter! 
 
 
Under prisutdelningen så åskade det och blixtra så strömmen gick, vi hann precis undan innan himlen öppnade sig till ett skyfall.
 
Framridningen till LA gick sådär, han kändes ur fokus och gick lite mot hand, vi kom förbi det precis innan det var dags att gå in på banan. Väl inne tyckte jag han va jätte fin och lydig, fortfarande en tendes till het i mellangångarterna men jag tycket det är kul att han gillar det. Ett program utan några missar och jag var jätte nöjd överlag tills protokollet kom och vi bara fick 64%, för en ritt som vi alla tyckte va värd minst 66% Det var ryttare som ridit fel väg och allt som fick lite högre än oss och det känns tråkigt när man själv gör en ritt helt felfritt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och komma över det, ibland är det så med bedömnigssportet, huvudsaken är väl att jag är nöjd!
 
 
Vi fick en fin rosett för att vi deltagit i cupen! 
 


Postat av: Kajsa

Åh vad fina ni är :)

Svar: Tack snälla<3
Evelinn Åkerman

2014-05-25 @ 20:47:16 / http://kajsaochtuvas.blogg.se/
Postat av: Skvallerhäst

Hej, kolla gärna in vår nystartade blogg. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Svar: Åh va kul! ja det ska jag göra :)
Evelinn Åkerman

2014-05-25 @ 22:03:47 / http://skvallerhast.blogg.se
Postat av: Julia

Ååååh ni är så himla fina! <3

Svar: Tack så himla mycket! kram <3
Evelinn Åkerman

2014-05-25 @ 22:13:22 / http://juliastegfeldt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: