Resultatet

2014-05-04 @ 09:18:00 / Tävling
Nu har det hunnit smältit in, det som faktiskt hände igår. Efter att ha varit ständiga tvåan slog vi till och vann! För er kanske det inte är så mycket men för mig är det otroligt skönt att få den bekräftelsen, dessutom i LA, vår andra LA! 
 
På framridningen kändes han inte alls bra från en början, han gick mot hand och kicka mot skänkeln och jag kände bara nää de här vill jag inte men då tog jag igenom det där precis som jag gör här hemma och det släppte framåt slutet! De sista 5 minutrerna kändes han kanon, gjorde en travökning som va sådär perfekt blev så himla nöjd med den och honom, tyvärr fick vi inte dom på banan men det kändes jätte bra att vi fick till en på framridningen.
 
Väl inne på banan så tänkte jag väldigt mycket på att ha en stilla hand och att rida ihop honom i varje steg, de vart inte alls sådär springit som det brukar vara utan jag fick in han mellan hand och skänkel och red med jätte många halvhalter för att få han fin, tänkt jätte mycket på bra ridvägar och jag tror det märktes! Galoppen var plus tycker jag, han gjorde fina fattningar även fast han blir lite galen i dom och jätte bra centrerade volter lika så den förvända. Travvolterna också jätte fina. Den ena skänkelvikningen blev lite död, trots det fick vi en 7a på den medan den andra flöt de på riktigt bra och vi fick en 8:a. Jag är i det stora hela nöjd, när jag gick ut från banan tänkte jag att det där va en okej ritt, men jag trodde inte jag skulle få dom procenten jag hoppades på så jag trodde runt 60-61 (p.g.a. att domaren tidigare legat väldigt lågt för mig) men när dom ropa ut 69% så blev jag heeelt chockad och så jäkla glad! Äntligen fick vi betalt för all slit.


Tack snälla ni för alla gratulationer överallt! Nu laddar vi om till nästa helg!
 
 


Postat av: Stina

GRATTIS!!! Vad roligt att det gick så bra, ni förtjänar det verkligen han ser super fin ut på bilderna!

Svar: Tack så himla mycket Stina!
Evelinn Åkerman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: