Brolöten

2014-11-10 @ 10:09:00 / Vardag
Fråga: Hade tänkt att åka dit på ridläger. Då jag är intresserad av dressyr, verkar som ett helgrymt ställe?! :)
 
Svar: Är du intresserad av dressyr då är stället helt rätt för dig! man andas dressyr på Brolötens anläggning. Jag har ju aldrig varit där på läger själv men jag har jobbat vid 5 tillfällen nu och hjälp till på lägrerna och sett. Alla verkar helnöjda och det kan jag förstå! Det är en fin anläggning där man bor fint, man äter otroligt god mat och får bra hjälp i ridningen antingen på egen häst eller en lånad häst. Hästarna som går på kurs är av hög kvalité vilket är extra kul kan jag tänka mig, bland annat Tacke som gått EM i dressyr och har mängder av internationella placeringar, han är helt fantastisk som fortfarande kan piaff, passage och serier. Annars har man tur att få rida en annan som tävlat MSV A eller är man lite mindre kan man få rida b-ponnyn king co som vunnit flera SM guld och NM guld.
Jag var själv lite avis på eleverna som var där sist som fick åka med lastbilen till Sanna nilsson och kolla när Emelie red för Mattias jansson, hur många får göra sånt liksom?

Så jag tycker verkligen du ska testa!
 
 
 


Postat av: Amanda

Ja, tack för svaret. Nu har bokat läger där i sommar 2015. Jag åker dit med min dressyrponny och jag tror att det kommer vara toppen! :)

Svar: Va kul! Hoppas det uppfyller dina förväntningar!
Evelinn Åkerman

2014-11-10 @ 20:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: