Tävlingssummering

2014-12-28 @ 18:13:00 / Tillbakablickar
Årets första tävling reds i Mariestad den 23 mars då vi mjukstartade med LC och LB och red på 67,77% respektive 66,37% Rb kändes fin och jag minns att jag var nöjd efter båda starterna. Dagen till ära var hans förra ägare och uppfödare på plats för att kolla och det va så kul att vi placerade oss i båda starterna när hon var där.
 
 
Här beslutade vi oss för att lämna LC-stadiet och tog oss till nya nivåer. i Gyttorp red vi våran LA debut på helt okeja 63,28%, tyvärr red jag fel och det kostade mig vinst med 1% så vi kom på andra plats. I förklassen red vi LB på 68,62% och där kom vi tvåa. Jätte nöjd med båda ritterna.
 
 
Tävling nummer 3 åkte vi bara på för att anläggningen ligger 10 minuter ifrån oss och vi red bara en LB:1, tyvärr så få startande och lite misskommunikation kostade oss vinsten med 1% här med. Men vi red ihop 65,0% och jag kände mig ändå inte så missnöjd utan det kändes mest skitsamma.
 
 
 
Efter det red vi i Laxå den 3 Maj och då bara en LA:1 med inga förhoppningar mer än att höja vårat tidigare procentrekord men jag var lite skeptisk då domaren alltid dömt ner mig genom alla år, trotsade det och red med en helt okej känsla i kroppen vilket visade sig gå jätte bra och vi vann vår andra LA på 69,34% total lycka!!
 
 
 
Helgen efter åkte vi till hemmaklubben men inte med lika mycket tur, här ösregnade det konstant och framridningen var helt kaotisk då div 3-ungar red hejvilt överallt utan en endaste tanke på regler eller säkerhet. Tyvärr gick det inte som jag tänkt mig men med en andra plats i LB på 64,68% och i LA 62,50% ingen av ritterna kändes särskillt bra.
 
 
 
Vi avslutade vårens tävlingar i slutet av maj på Örstakulle med en superseger i LB på 68,62% med över 19 starter i klassen och en något spänd och laddad Rb dansade vi fram. i LAn var jag lika nöjd men fick inte lika bra betalt, snåla 64,07% för en ritt som alla tyckte förtjänade mer. Menmen nöjd och glad med vår insats i första klassen och en cup-placering med hem!
 
 
 
Juni och juli var två tävlingsfria månader med lite vila och sen i slutet av Juli red vi Connemara SM i Norrköping på den sämsta tävlingsanläggning jag varit på. Med framridning på gräs som var knöligt och halt. I LBn skrattretande nog la Rb tungan över bettet och vi red ihop grymma 58,79% haha men med en liten revanch i LA trots en super bra ritt bara 64,86% kom 5:a i Sm så åkte besviken hem igen.
Bättre lycka nästa år!
 
 
 
10 augusti red vi på Örsta igen efter några olycksamma veckor med sjukdom och omkullridning kom vi iallafall till start i LB och LA, där vi fick två bra starter och 67,93 respektive 65,00% och en vinst i första klassen. Var väldigt nöjd när jag åkte hem trots omständigheterna innan och att jag trodde att vi inte ens skulle komma till start.
 
 
 
Helgen efter åkte vi tillbaka till Mariestad och höll traditionen med två andra platser i LB och LA, på 67,58% och 66,84% trodde faktiskt vi skulle vinna LAn för det gick så himla bra och vi gjorde våran bästa LA-ritt tror jag men domaren låg lite snålt, inget att göra åt bara att komma igen!
 
 
Där efter två tävlingsfria månader och super mycket träning för nu var det dags för LA P:1 debut, från LC till LA P:1. den 12 oktober åkte vi till Motala och red vår debut i regnet, så himla nöjd med framridningen och jag kände att vi kunde inte gjort det bättre på banan heller, sist ut för dagen ca 30 ekipage som trampat runt i geggan innan oss och vi halkar runt på knapra 59,21% vilket jag inte trodde skulle räcka någonstans men det räckte till vinst! Så himla glad och stolt, ett suveränt bra avslut på året!
 
 


Postat av: Nicole

Jag är inte alls intresserad av dressyr på så sätt, men Gud vad kul de va att läsa detta, se bilder och ni är verkligen ett sånt fint ekipage!!! 😍

Svar: Åh va roligt att du tyckte så!! Tack så himla mycket😍 stor kram
Evelinn Åkerman

2014-11-08 @ 10:51:47 / http://www.eu-riders.se
Postat av: Vendela❤️

Åhhhh finaste ni❤️ Gud va kul att det gått så bra för er❤️ Är så glad för eran skull😘

Svar: Tack snälla! Skönt att ha någon som gläds med oss! Kram ❤️❤️
Evelinn Åkerman

2014-11-08 @ 14:45:29
Postat av: Johanna

Detta tycker jag säger tillräckligt mycket om er som ekipage, förstår inte hur folk kan lägga elaka kommentarer, detta ovan är ren fakta som bevisar hur duktig du och RB är :)

Svar: Åh tack Johanna! Ja faktiskt hihi kram på dig
Evelinn Åkerman

2014-11-08 @ 15:42:34 / http://jbdressage.blogg.se
Postat av: Matildö

Dra inte alla "div 3-ungar" över en kant ;)

Svar: Absolut inte, lite på skämt sådär, men många av div 3 ryttarna här iaf är barn och jag red fram med a, b och c ponnyer så det var rätt rörigt tyvärr och jag hann inte gå in i min egna bubbla utan jag var tvungen att passa mig hela tiden och vara uppmärksam så dom inte kommer nära eftersom jag har en häst som sparkar och vissa tar inte hänsyn till röd rosett i svansen :)
Evelinn Åkerman

2014-11-09 @ 20:25:22
Postat av: Felicia

Ni är så grymma!! RB har verkligen utvecklats och jag hoppas du förstår vilket grymt jobb du gjort! Pusss på dig :*

Svar: Men åh Felicia! Tack snälla du❤️ puss
Evelinn Åkerman

2014-11-10 @ 10:53:51 / http://feliciaaspluund.blogg.se
Postat av: Fanny

Ni var jättefina i Laxå! =D

Svar: åh tack vad roligt att du såg oss :D
Evelinn Åkerman

2014-12-01 @ 18:29:27
Postat av: Pim Stellansson

Ni har utvecklas så himla mycket tillsammans! Så sjukt fina är ni ska du vet! Skulle var jätte kul att åka och titta på dig nu i sommar.
Kram Pim

Svar: Tack snälla Pim! vad roligt att du kan se det, det värmer så.Du är jätte välkommen att kolla på oss i sommar, hoppas vi möts nån gång ute på storhästtävlingarna, annars kan du bara hålla koll här så ser du när jag kommer tävla med Rb!
Stor kram
Evelinn Åkerman

2015-01-19 @ 21:32:13 / http://pimstellansson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: