Svar på frågor

2014-10-05 @ 16:30:00 / Vardag
Svar på frågor som kommit in den senaste tiden samt från frågestunden
 
Fråga: Klipper du benen med en stor eller liten sax?
Svar: Tyvärr har vi bara en maskin så jag får klippa benen med samma som kroppen alltså en stor sax, det är lite svårt och tar längre tid men det går.
 
 
 
Fråga: Varför hoppar du aldrig?
Svar: För att intresset inte finns där varken för mig eller Rb, han tycker kanske första språnget är kul och lite spännande sen tröttnar han och släpar med sig bommarna. Dessutom har jag blivit lite feg den senaste tiden och eftersom det inte är hoppning vi satsar på så känns det onödigt att slita ut honom på att hoppa. Men visst som omväxling skulle vi kunna göra det nån gång per år.
 
Fråga: Vad hände med ditt jobb som tillridare i det där stallet?
Svar: Pelle som driver stallet har inte tillräckligt med hästar att han känner att han behöver nån hjälp just nu men hör av sig när han fått in fler.
 
Fråga: Undrar också om vad du jobbar med nu!
Svar: Just nu går jag i skolan, men min blog handlar om mig och rb så dom senaste gångerna jag varit där på jobbet har jag inte skrivit om eftersom det inte hör hit :) Vill ni att jag skriver om det så gör jag självklart det!
 
 
Fråga: Jag undrar lite hur du tänker förbereda dig inför din och RBs debut? Hut mycket tänker du kräva av honom? Vad vill du uppnå för procent? Tycker även det ska bli superkul att ni kommer upp i klasserna! 
Svar: Tack va kul! Jätte bra frågor, ja förberdelsen har väl legat i träning, har ridit tätt för tränare och idag ska vi som sagt på träningstävling bara för att få lite rutin, feedback på vad vi ska jobba på till nästa helg och även en bild över var vi ligger poängmässigt.

På debuten  kommer jag väl inte kräva nånting speciellt mer än att han ska lyssna på mig och gå som han går på träning, procentförhoppningar har jag släppt helt för annars blir jag säker bara besviken men det vore såklart kul att få ett nationellt kval snart.
 
 
 
Fråga:  Vad använder du för täcken på RB? 
Svar: Just nu är det lite osäkert då det är så konstigt väder, men som idag när solen är framme har han gått naken, annars går han oftast med ett fleecetäcke och rengtäcke över. På sommaren har han flugtäcken och på vintern när det är runt -10 så har han ett vanligt vintertäcke utan hals, är det kallare än så så har han ett tjockt stalltäcke samt ett tjockt vintertäcke med hals.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: