Startar upp dagen

2015-04-16 @ 08:39:00 / Vardag
Godmorgon! Jag är på väg till skolan för att avverka en timmes pass på gymmet, känns skönt att äntligen komma igång igen efter lov och sjukdomar och allt som gått emot mig den senaste tiden. Nu vill jag bara igång igen. 
 
När jag kommer hem så ska faktiskt jag(!) rida dressyr på min egna häst igen ;) det var väldigt länge sen sen sist och jag har dragit mig lite för att göra det för efter jag ridit Queen känns det som att jag knappt kan rida Rb längre. Jag kan iallafall inte sitta ner i hans trav längre så jag får rida lätt och så ska jag ta igenom det som jag märkt att Jonna haft lite problem med, han ser ut att gå med handbromsen i i galoppen och det är ju något ovanligt så jag ska hoppa upp och rida till han lite i galoppen samt fila lite på övergångarna. I traven ska jag böja och bända så han är loss i sidorna och travar på framåt i skolorna för nu har han varit igång så pass länge att jag faktiskt kan kräva det. Jag är ju lite större och säkert starkare än Jonna, dessutom känner jag min häst och är nog mycket mer hård mot honom, han vet att när jag sitter på så är det jag som bestämmer! Så jag tror han behöver en riktig genomkörare. 
 
Därefter ska jag hålla en lektion för Lovisa på hennes treåring, sist var hon lite vrång vi får hoppas att den lilla fuxdamen är på bättre humör idag, annars är det bara att göra det bästa av situationen och hitta annat att träna på!
 
Jag hoppas ni får en fin dag så hörs vi av lite senare.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: