Tävling 9e Maj

2015-04-10 @ 17:05:00 / Queen P
Jag har tillsammans med Queens ägare Anna kommit fram till en bra plan i Maj. Efter tävlingen i Örebro och de missar vi hade så kände jag att vi måste få mer rutin tillsammans och mer tid inne på banan. Nästa tävling var då planerad den 16e Maj div 1 och de känns som att det är bra långt kvar tills dess så vi bestämde att vi skulle ge oss ut den 9e Maj och tävla lite. Så vi går tillbaka ett steg, ett steg som vi aldrig ens varit på och testar på LA. Denna gång rider vi också två klasser som vi aldrig gjort och då känns det säkert att göra det på LA-nivå till att börja med.
 
Jag ska rida LA:1 och LA:4. Valde mellan det eller LA:3 och LA:4 men efterosm jag aldrig ridit LA på långbana så kändes det lite risky att lära sig två program som nästan är snarlika så istället rider jag LA:1 som jag kan som rinnande vatten och så behöver jag bara lära mig LA:4. Tävlingen rids på "hemmaplan" kan man säga i Askersunds byn som vi vanligtvis tränar på så det känns också som en trygghet. 
 
Ni får tycka och tänka vad ni vill om detta att vi är kvalade till Msv B men väljer att rida LA, men det är för att hitta rutin och trygghet innan vi ställer upp i div 1.
 


Postat av: Olivia

Tänk på att det är nytt program i LA:1 ;) Lycka till! :D Ni är så fina!

Svar: ÄR DET???:O :O
Evelinn Åkerman

2015-04-10 @ 19:40:24 / http://oliiviiagustavsson.se
Postat av: Evelinn Åkerman - Satsande juniorryttare

Nytt svar till Olivia(gick inte att ändra sitt svar): det är inget nytt program i LA:1 utan LA:4 är nytt.

2015-04-10 @ 22:18:57 / http://enewe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: