Underbara fredag

2015-04-24 @ 09:46:00 / Vardag
Idag vakna jag upp och var sådär riktigt riktigt glad, livet känns på topp jag är sprudlande och full av pepp!! Såna dagar är riktigt härliga och det sätter lite guldkant på vardagen. Gårdagen spenderades som sagt på ridbanan först i tränarstolen men det slutade på hästryggen för efter min lektion så fick jag rida Annelies stora valack. Alltid nyttigt att rida andras hästar och jag säger som Jens Fredricsson sa på en föreläsning "rid på allt du kommer åt" för desto mer timmar i sadeln man får desto bättre blir man. Se bara på våra proffs som rider 8-10 hästar om dagen, se och lär! Hon ville iallafall att jag ska försöka rida honom en gång i veckan mot lite ersättning och det är ju alltid bra. 
 
Men idag är det fredag och jag är snart framme i skolan för att kicka igång dagen med ett gympass, jag är dock helt slut i benen efter gårdagens mördar-benpass men jag ska göra så gott det går. Därefter har jag några timmar att spendera i skolan sen ska jag på något vis försöka komma iväg till Queen för att jogga henne samt börja se över det som ska packas ner och följa med hem till oss för det är närmare än ni tror! Därefter tar jag bussen till Hallsberg och möter upp mina tjejor så ska vi åka vidare till Örebro och en helvild tjejkväll på bowlingen, det ska bowlas, drickas drinkar och ätas mat - riktig trevlig kombination med andra ord sen drar två av oss vidare till Strömpis, vi är ju dom enda som är 18 så vi ska ut och festa och dansa så det ser jag fram emot!
 
Helgen kommer bestå av enbart jobb, tog den här helgen och pressade in två pass ett kvällspass följt av ett morgon/dagpass för att kunna skrapa ihop lite extra pengar för sen ser mina helger rätt fulla ut så det gäller att passa på när man kan. Hur nästa vecka ser ut tar jag när det börjar närma sig, roliga grejer är på gång så missa inte det!
 
 


Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så snygg häst!

Svar: tackar:)
Evelinn Åkerman

2015-04-24 @ 17:50:48 / http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: