En morgon i stallet

2015-01-14 @ 08:34:00 / Vardag
Kameran fick följa med ut imorse till stallet bara för jag ville testa lite inställningar, jag har precis börjat lära mig hur man gör manuella inställningar på min nya kamera. Hade ju en Nikon förut men bytte upp mig till Canon och de är ju två helt olika system vilket gör att jag har varit tvungen att lära mig allt på nytt hehe. Men lite kunskap sitter ju kvar som tur är. 
 
Några bilder i stallgången blev det där Rb fick agera modell, han börjar nog bli trött på det men han är ju så snygg. här har jag precis tagit ut honom från boxen och ska göra iordning för longering.
 
 
Lite lätt redigerade i picasa 3 som jag använder som snabbredigeringsverktyg.
 
Longeringen gick väldigt bra, Rb tuffade på med höga fina knän och var faktiskt förvånande fin. Skulle egentligen behövt ridit både igår och idag men på grund av underlaget blev det longering båda dagarna. Imorgon är det ju träning för Erika och jag känner mig inte riktigt redo pågrund utav att jag inte hunnit träna så mycket, men va tusan! Träningen är ju till för att just träna och bli bättre och inte för att visa upp sig och tävlingsrida som jag oftast vill göra.

Det ska bli roligt iallafall!


Postat av: Julia Forsbacka

Han är så fin, RB!

Svar: taack<3
Evelinn Åkerman

2015-01-14 @ 19:30:24 / http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: