Målsättning

2015-01-18 @ 18:17:00 / Planering
Roligt att se att ni är lika taggade som jag på storhästdebuten! Tack för all fin respons och att ni är så fantastiskt engagerade i oss, riktigt roligt är det. Jag tänkte jag skulle prata lite mål med Queen för det har jag inte gjort ännu, men jag har en hel del planer för oss och jag är så tacksam för all uppbackning och tillit från ägare Anna. Tillsammans är vi ett riktigt bra team!
 
Vi har ju första tävlingen planerad den 22/2 i Mariestad som kommer bli vår debut tillsammans och min debut på storhäst. Jag har inga jätte förhoppningar för det är dumt att ha men självklart ställer jag ju krav på mig själv som jag vill uppnå och en av dessa är att rida rätt vägar. Långbana och nytt program innebär att jag måste verkligen fokusera och stänga alla andra program jag har i huvudet ute. Det är inte min långbanedebut men jag har bara tävlat på det en gång och det var 2009 eller 2010 med Acrobat, LA:4, så det känns ju som en debut eftersom det var så länge sen. Men jag har god tid på mig att träna på programmet så det sitter i ryggmärgen.
 
Mitt mål med tävlingen är att få över 62% och där med ha första kvalet till MSV B.
 
 
 


Postat av: Anonym

Super snyggt! Är inne på mobilen nu och det se super bra ut, lättare att läsa och hitta när det är mobilanpassat :) gillar att det är ljusare, se fräscht och nytt ut! :) PS. Super bra blogg, så roligt att följa din utveckling både här och på insta! :) kram

Svar: Tack! va roligt at du tycker det, jag tycker dock den är snyggare på datorn så du får kolla de sen ;) kram
Evelinn Åkerman

2015-01-19 @ 13:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: