Min helg

2015-03-02 @ 10:07:00 / Vardag
I fredags så var jag i skolan mellan 10 och 12, var på ett möte och sen åkte jag vidare till Kumla för att rida Queen, passet har jag redan skrivit om för det gick jätte bra. Pysslade om henne efteråt och sen kom Micke och hämta mig. Anna red Queen lördag och söndag. Kom hem till micke, åt lite mat och vilade inför ett jobbpass 21-12 på puben i hallsberg, vi har tagit in ny personal så jag fick träffa Julia för första gången och vi fann varandra direkt har aldrig haft så roligt på jobbet tidigare som jag hade då och vi bestämde oss att när vi slutade klockan 12 att åka på fest tillsammans, sagt och gjort åkte vi till Viby för en hemmafest träffade jätte många vänner och gamla vänner och jag hade såååå kul ihop med mina tjejer var hemma igen runt 2-3 och så var det direkt upp kl 9 på lördagen.
 
Klockan 10 började jag jobba i lördags, jag skulle vara ensam med en hel konferens på 80 gäster som skulle äta och allt skulle vara fint och i toppskick. Det gick jätte bra så jag är väldigt nöjd. Julia kom och jobbade så vi hann träffas mellan 17-18 innan jag slutade, vi bestämde oss för att ses snart igen! Så roligt med nya vänner jag har länge känt att jag behöver det. När jag var hemma åt jag en bit mat och sen badade jag länge och varmt, så skönt som avkoppling efter ett 8timmars pass. Bäddade ner mig hela kvällen till mello som gick i Örebro, haha 2 mil bort och jag följer det på tv ;) tyckte Måns var helt fantastiskt bra, vilken låt! Somnade tidigt och vaknade sent.
 
kl 14 gick jag upp igår, haha skönt med sovmorgon! Kände att jag förtjänade det. Hade en riktigt skön lat-dag, Micke och jag såg klar säsong 4 på American horrorstory, åt tacos och kollade på film. Helt perfekt om ni frågar mig. Men nu är jag sugen på att komma igång utvilad och redo för en ny vecka!
 
Hoppas eran helg har varit lika bra.
 
 


Postat av: Anonym

Hej! Jag såg att årets Connemararixmästerskap /sm ska prel vara i Värnamo. Undrar bara om du vet nått om hur den tävlingsplatsen är? Har du varit där? Ska du dit? Jag funderar på att åka men det är ganska långt för att bara åka över dagen, det är därför jag frågar dig ;) Här är länken till hemsidan om du vill är intresserad :) http://www.connemaraponny.org/tavling/lokalutstallning/connemaramasterskap-2015

Svar: Aldrig varit där kommer antagligen inte åka dit :)
Evelinn Åkerman

2015-03-02 @ 10:50:09
Postat av: Emma

Varför var inte du på GHS? Hade varit skoj att se dig IRL så att säga :D

Svar: Jag vet faktiskt inte varför jag inte var där hehe! Du får säkert något nytt tillfälle att träffa mig, kram
Evelinn Åkerman

2015-03-02 @ 15:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: