dressyr abstinens

2013-12-12 @ 18:17:54 / Vardag
Hallå igen! eftersom gårdagens ridtur var helt kaotisk och min ponny var helt galen kände jag att jag va tvungen att ta igenom honom på banan idag. Lyckligtvis hade snön smält undan och det är äntligen ridbart och mjukt och fint p.g.a. snön så tummen upp för de!  blev ett lätt pass, ville bara rida igenom honom lite och känna på han. Han kändes mycket fräsch, med tanke på att han vilat/gått lätta turer de senaste två veckorna så var de en positiv överraskning att han lyssnade så pass bra! körde mest i trav, lätt ridning hela tiden bara försöka få han att tänka framåt och hitta bjudning och formen, tog bara nån galopp i båda varven sen va jag nöjd! Skulle inte rida honom svett heller för efter passet blev han klippt!
 
före
 
efter
 
de blev super bra tycker jag! jobbigast är att klippa bogen då de är så mycket väck och svårt att få bort allt.. jag klipper inte benen de vore ganska farligt eftersom rb är kittlig och jätte rädd om sina bakben, får knappt klippa de lilla jag klippt och jumskarna måste jag göra jätte fort! annars tar de bara 20 minuter att göra en sån här klippning på honom då han är väldigt snäll och lugn. dock blev det otroligt mycket hår på golvet, kan ni fatta att jag redan har klippt han en gång iår haha..
 
 
Nu ser han ut som en häst igen! och vi har bra förutsättningar att jobba, hoppas de milda vädret håller i så jag får en bra chans att träna! Hela nästa vecka och sen in på jullovet, då vill jag åka iväg och träna för erika, va så himla länge sen!



Postat av: sonny

Va gärna med i min headertävling http://sonnyandersson.horseworld.se/2013/12/07/headertavling/

Svar: Nej tack
Evelinn Åkerman

2013-12-12 @ 21:29:33 / http://sonnyandersson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: