Tävlingsplanen

2013-12-07 @ 11:33:32 / Planering
Godmorgon, jag sitter här och planerar lite. Jag längtar verkligen till nästa tävlingssäsong, nu känner jag att eb har blommat ut och jag vill ut och visa oss på tävling! det har varit lite dött på träningsfronten nu men som ni flesta vet så går jag i gymnasiet, kommer hem kl 4 varje dag och har de flesta förutsättningar emot mig tyvärr.. Snart är det jullov och då ska jag lägga in en träningsperiod där vi tränar lite hemma och sen vill jag åka iväg till ridhus och åka iäg till instruktör. Sen går vi mot ljusare tider, jag vet inte hur mitt schema ser ut till våren men hoppas på bättre tider så jag kan komma hem och ta tag i vinterträningen ordentligt!
 
 
Sen börjar tävlingsäsongen och min plan ser ut att träna mycket och sen åka ut på en LC/LB för att stämma av, förra årets tävlingsdebut på våren gick inte så bra så den här gången tänker jag göra om och göra rätt! så vi kör på ett säkert kort. tänkte göra några starter och sen vill jag genomföra våran LA debut, jag vet att han kommer va redo om jag håller igång träningen och så får vi se hur det helt enkelt går. 
 
Nästa år ska jag åka ut på fler tävlingar, jag ska åka till nya ställen och lite längre bort för att få med oss så mycket erfarenhet som möjligt, Debuten ska göras på en plats vi känner till och trivs på, bara för träningensskull se hur de går och jobba vidare på det som inte va så bra.
 
2014 vill jag ta mig till Connemara SM! och jag tänker delta i DM. det ska va mina två mål för året. Sen att få stadiga resultat i LA och för hoppningsvis kunna ta oss ännu högre!
 
Nu vill jag satsa!
 


Postat av: Kajsa

Så fina ni är, lycka till nästa tävlingssäsong! :D

2013-12-07 @ 12:21:04 / http://kajsaochtuvas.blogg.se/
Postat av: Annie Berggren

Hej, kan du skriva här på bloggen eller mejla mig om connemara sm info? Har letat på nätet efter info men det står ju inte någonting :( Vart går det och i vilka klasser?

Svar: Har gett dig ett svar nu:) kram
Evelinn Åkerman

2013-12-07 @ 14:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: