En bra blogg

2013-07-25 @ 17:30:00 / Åsikter
En bra blogg för mig, är en blogg som vågar utmana sina läsare. Att provocera och väcka diskussioner är alltid kul, ta upp ett känsligt ämne och sätt lite spinn på tankarna. Ett bra exempel på detta är dressyrmupparna för ca 2 år sen tillbaka, dom provocerade alla på alla plan och vart kom dom? jo till att bli en av sveriges största hästbloggar. Det tråkigaste jag vet är folk som skriver såna här vanliga vardags inlägg varje dag, hej idag har jag.. blablabla sen läser jag inte mer. 

Bilder är ju bland det viktigaste på bloggarna, nya frächa, fina bilder. Inga suddiga eller oskarpa det ger ett väldigt oseriöst intryck. 
 
Självklart en bra text med korrekt användning av det Svenska språket, svordomar är inte så kul att läsa men kan förtydliga en punkt om man verkligen menar nåt. Men inget som ska komma gång på gång tycker jag.
Även punkt komma frågetecken och utropstecken på rätt ställen.

Så lite tips från mig om du vill få en större blogg, tänk på dessa tre punkter när du skriver dina inlägg men även 
  • Svara på kommentarer, tänk dig att denna bloggläsare har lagt ner tid och ork på att skriva en rad på din blogg. hur oförskämt är det inte att svara.
  • För att få fler kommentarer, gå in och kommentera andra bloggar, förhoppningsvis tycker dom det är lika oförskämt som du att inte kommentera tillbaka. kanske hittar du även en ny favoritblogg på kuppen?
  • Ställ frågor i slutet av inlägget, lämna över ordet till dina läsare och låt dom säga sin åsikt.
  • lek inte större än vad du är, det är lätt att genomskåda
 så vad tycker ni? har jag missat nån punkt eller har jag helt fel? ;)
 
ganska luddigt inlägg men nu vet ni vad jag gillar för bloggar!


Postat av: Sofia Carlsson

Håller med, sjukt tråkigt att läsa bloggar där dom skriver exakt allt dom har gjort under dagen.. provocera Och väcka diskutioner alltid kul! Haha sura Avundsjuka människor roligaste som finns!

Svar: så sant! haha!
Evelinn Åkerman

2013-07-26 @ 08:36:11 / http://Earlys.blogg.se
Postat av: vendelaasplund

vad menar du med "lek inte större än du är" ? :)

Svar: typ jag har sett vissa tjejer som kan skriva typ "jag har 1000 unika besökare varje dag" och så har dom inte en enda kommentar på ett enda inlägg, det är ganska lätt att genomskåda tycker inte du?:) ett ganska luddigt exempel men de är så jag menar:)
Evelinn Åkerman

2013-07-30 @ 16:36:29 / http://zelliefleur.se
Postat av: vendelallala

hahha ja de är så pinsamt!!

Svar: ellerhur haha!
Evelinn Åkerman

2013-07-31 @ 11:27:01 / http://zelliefleur.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: