Förebild?

2013-11-08 @ 17:54:00 / Svar på tal
fråga: Ser du sig själv som en bra förebild?

Svar: Hej, förebild och förebild.. Jag vet inte om jag är någon förebild? och isåfall vad skulle jag vara förebild för isåfall? Dressyren? Jo men jag har ju inte kommit speciellt långt..

Men såhär är det att jag har kämpat mig hit dit jag är idag, jag har absolut inte fått något severat på silverfat. Jag har tagit fram två dressyrponnyer, har absolut inte fått någon färdigutbildad häst som de bara var att hoppa upp och åka med på verkligen inte. Acrobat fick jag när han va 4 år, han gick från LC till FEI dressyr utbildningsmässigt på två år, Rb har det tagit lite längre tid med då han har varit mycket svår men han fick jag också när han va 4 år och se var vi är idag? Hur mycket har jag inte lärt mig på den här tiden?

 
så på så sett är jag kanske en förebild? det finns säkert nån där ute som har suttit i samma sits som jag och tragglat och tragglat för att ta sig vidare. det är värt det! jag lovar
 
 


Postat av: Alice Persson

Du ÄR en förebild! Som jag sagt tidigare så är du en stor förebild för just mig, även fast vi är i samma ålder och båda har en ung häst med lite krångel hit och dit.. Men på nåt sätt är du så... GRYM! Det är något du gör som gör dig till en så underbar människa!

Svar: ååh söta du! tack så mycket det värmer!
Evelinn Åkerman

2013-11-08 @ 19:54:19 / http://aalicepersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: