På väg hem från stall nr 2

2014-07-10 @ 16:22:18 / Vardag


Idag har jag ridit 4 hästar, först min rb som fick lulla lite skönt i skogen. Sen var det snabbt iväg till Laxå och där red jag 3 till. 

Först ut var en här jag aldrig ridit förut, en av tävlingshästarna som var lite högre utbildad och det märktes då jag kunde ställa mer krav och det tog inte så lång tid innan hon blev riktigt fin. 

Där efter en femårig fux som jag red första dagen, han va lite speciell med mycket nerv men rolig att rida när man hitta knapparna, väldigt fin galopp.

Bild från första gången 

Sist ut var lite oplanerat skimmeln som jag ridit varje gång, skulle egentligen bara ridit dessa två men jag hade lite dötid så då blev även hon trimmad. Väldigt speciell tjej spm man inte kan göra hur som helst med utan hon vill ha allt på sina villkor, också rolig och fin när man ridit ett tag och det blev hon idag med. Men innan bjöd hon på några luftsprång, tur att jag inte är rädd av mig! 

Under dessa varma och intensiva dagar är det viktigt med vatten och få i sig nåt att äta, just därför har jag med mig en liten matsäck som jag ska få i mig nu, hann inte tidigare. Sen dricker jag även mycket vatten, vet inte hur många flaskor jag fått i mig idag. 

Jaha då var min provvecka över och jag har fortfarande inte bestämt mig, allt känns väldigt bra såklart och det är kul att rida så många olika. Trivs verkligen som beridare!! Kruxet är som ni vet har jag väldiga problem med ryggen och jag känner nu att det värker. För att ta mig till stallet måste jag först gå 3 km till bussen, åka buss (gör väldigt ont att sitta ner), gå 3-4 km till stallet sen rida olika hästar som studsar och har sig mycket stötar och smällar som min rygg får ta, sen gå 3-4 km tillbaka till bussen, åka buss, gå 3 km hem. Så jag måste fundera lite till och se om min rygg pallar det. 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: