Bra dag

2014-06-17 @ 19:32:53 / Vardag
Hej på er! Haft fullt upp idag från morgon tills nu, red ut ett pass på rb som kändes lite trött men det är förståeligt efter all intensiv träning. Passar bra med en vilodag imorgon för att ladda upp inför mer träning! Direkt efter åkte jag mamma och min bror till Marieberg galleria och gick i affärer samt lunchade, fick med mig lite grejer hem, alltid kul att unna sig själv något! Därefter åkte vi vidare till Evelyn vår gamla hyresgäst och fikade lite. Nu är jag hemma hos Micke och ska spendera kvällen och morgondagen här.

Jag försöker få videofyme att funka har haft appen hur länge som helst men aldrig använt den för att lägga ut filmer men tänkte att jag kanske kunde börja så får ni lite uppdatering i film också det kan ju vara kul? 

Bild från ridturen 




Postat av: Alwa

Hej!
Min häst är väldigt energisk och het i dressyren. Nu har jag efter flera månaders träning äntligen fått igång bakbenen, men hon är otroligt stel i munnen. (Jag försöker ta vara på det energiska) Alltså hon tuffar på och blir stark och stum. Jag tränar väldigt mycket övergångar och tempoväxligar, men har du något tips som gör att det blir bättre? Kul att veta från andra ryttare :)

Gillar din blogg skarpt!

2014-06-17 @ 22:19:24
Postat av: Kajsa

Kul med shopping! :)

Svar: haha jaa! då blir man glad :D
Evelinn Åkerman

2014-06-17 @ 23:37:52 / http://kajsaochtuvas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: