Ridläger

2014-06-11 @ 18:50:00 / Stall Marieborg
Jag och mamma satt och prata lite, älskar att sitta och ha nån att ha samtal med och spåna lite, bolla ideer och ta en titt på framtiden. Vi satt och prata om det här med Ridläger på vår gård, vi gjorde ju en intressekoll och intresset fanns men planerna las på is ett tag och nu är det bestämt att det inte blir något ridläger iår. Tyvärr då förra gången blev väldigt uppskattad.
 
 
Vi pratade lite om att nångång kanske jag kunde vara ridlärare på läger, för det kostar väldigt mycket att hyra in en instruktör som ska hålla lektioner och då blir det även dyrare att anmäla sig, jag har ju ingen utbildning men har ridit i 10 år och utbildat flera ponnyer och längst vägen haft några elever som det faktiskt gått riktigt bra för. Just nu har jag även några elever i en liten skala, jag gör det inte för att tjäna pengar utan jag gör det för att det är kul och det vore kul att ha ett läger hemma med mig som instruktör för lite yngre ryttare från kanske 9-14 som jag kan lära något. Det skulle också vara ett betydligt billigare alternativ. Lite dressyrträning blandat med uteritter, bad, skoj och bus. Vem vet nån gång i framtiden kanske det går att genomföra, det vore skit kul iallafall tycker jag!
 
Min duktiga elev Rebecca och jag!


Postat av: Olivia

sv. det är Felicitas (kallas Flisan) :) Det är min grannes häst som jag rider några dagar i veckan och som jag även lånade under vintern.

Haha ja det är några hästar... Men just nu har jag mina två d-ponnyer Soccan och Arragon och sen så rider jag ju då Flisan några dagar i vekcan som är en liten storhäst! Hon är aldrig tävlad förut trots att hon är 13 år men förhoppningsvis ska jag börja tävla henne lite nu.

2014-06-11 @ 22:49:41 / http://oliiviiagustavsson.se
Postat av: Julia

Tror absolut att barn skulle uppskatta att bli tränade av en yngre tävlingsryttare, någon som de ser upp till! ;)

2014-06-11 @ 23:33:35 / http://juliastegfeldt.blogg.se
Postat av: Ronya

Är det Minnie på bilden längst ner? :D

Svar: Ja de stämmer!
Evelinn Åkerman

2014-10-06 @ 16:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: