Lättar mitt hjärta

2015-01-21 @ 22:57:22 / Vardag
Förlåt för sen uppdatering men jag har inte haft tid förrän nu, det är svårt att få dagarna att gå ihop och ha energi till allt. En kväll som denna så kan jag nästan känna mig utbränd, efter en dag där jag hållit igång från tidig morgon till sen kväll. Jag har inte fått i mig någon mat mellan 06-20 då jag prioriterar andra saker i mitt liv än att äta och ikväll fick jag ta smällen för det med illamående, yrsel, humörsväningingar. Min kropp säger nej men min hjärna säger åt mig att fortsätta i samma tempo. Jag vet att det inte är hälsosamt att hålla på såhär och att jag förr eller senare kommer få ta smällen.
 
Somnade sent igår pågrund utav oro i kroppen, kunde verkligen inte somna hur mycket jag vred och vände på mig, så himla frustrerande när man är så trött och utmattad. Gick upp tidigt men försov mig ändå vilket resulterade i en stressig morgon där jag slängde i mig frukosten på 2 sekunder och stressade till skolan för att hinna med till Kumla ridhus.
 
Hoppade över skollunchen för att hinna med ett tidigare tåg till Queen där jag kände att jag kunde slappna av, på hennes rygg under ett jätte bra pass samt massa pyssel innan och efter innan jag fick ta mig hemåt igen. Tänkte berätta om passet i ett annat inlägg. 
 
När jag kom hem var ju tanken att vi skulle lasta in Rb och åka till ridhuset men eftersom det är snökaos ute på vägarna så vågar vi inte chansa. Vilket förstör hela min planering och upplägg med honom och jag är inte bra i situationer där min planering bryts.. Fick lägga in en promenad istället för dressyr vilket inte alls känns bra men underlaget håller inte för att rida på då de är 2 dec snö och is under som är livsfarlig att gå på, trots att vi bara skritta i snigelfart idag så halka vi runt som bambi.  En sån här dag vill man bara gräva ner sig i sängen och vänta tills våren är här...
 
Hoppas kunna komma iväg tillr ridhus imorogn och på fredag annars överväger jag faktiskt att stryka mig från Katrineholm. Fast att jag nyss har anmält mig. Men Rb är ingen häst som man kan vila i form utan han måste aktiveras 7 dagar i veckan för att hålla sina rackartyg i schack. Vilar han för mycket ja då har jag flera veckors helvete framför mig.
 
 


Postat av: Anna M

Alltså nu måste jag skälla lite på dig. Du blir ingen bra ryttare om du inte äter vettig mat! Ta hand om din kropp 💚

Svar: förlåtförlåt!
Evelinn Åkerman

2015-01-22 @ 18:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: