försöker vila mig

2015-05-05 @ 11:13:43 / Vardag
Jag är hemma och vilar upp mig, i fredags blev jag ju som sagt sjuk och det blev inte mycket vila av i helgen utan jag körde på med två intensiva träningsdagar. Fick ta smällen när jag kom hem och låg helt utslagen hela gårdagen, orkade inte ens ta mig upp ur sängen, hästtjej som man är så grät jag tillochmed en skvätt för jag saknade mina hästar som jag inte sett på hela dagen haha.. Men det gick nog ingen nöd på dom, båda fick en välförtjänt vilodag som var väldigt passande för mig.
 
Idag mår jag bättre och jag tänkte precis sätta igång dagen, äta lite mat och samla krafter för att gå ut och rida. Jag känner mig ju så dum mot Rb, känns som jag har svikit honom genom att lagt ut han på annons usch jag blir så ledsen bara av att tänka på det.. Han och jag ska ut på en riktigt mysig uteritt tillsammans medan Queen ska få värma upp ute och sen få hoppa lite det tror jag hon kommer uppskatta. 
 
Annars så har jag riktigt riktigt mycket att ta tag i känns det som, typ all packning ifrån tävlingen och Markebäck ligger och väntar på mig för att jag skjutit på det eftersom jag mått så dåligt. Mitt rum och hela min övervåning behövs städas. Har mängder med tvätt som måste tvättas upp både mina grejer och hästarnas grejer. Det känns som att det är så mycket så jag vet inte i vilken ände jag ska börja vilket gör att jag bara skjuter på det. Jag måste träffa min pojkvän också för han har jag inte sett på över 1,5 vecka. Sen har de krånglat till sig med träningar och skjuts hit och dit och jag får inte till någon träning med någon för tränaren har inte tid osvosv och allt känns bara kaos. Och toppat på det har vi flera intresserade av rb som hör av sig och vill se film, vill boka provridning och jag måste se till att hinna få in det också. Gud va mycket det är nu jag känner att jag bara vill bädda ner mig i sängen och ta det en annan dag när jag har hälsan på min sida men det går inte!
 
 


Postat av: Ellen

Försök att ta det lite lugnt iallafall!Vill också tacka för en bra blogg! :)

Svar: <3
Evelinn Åkerman

2015-05-05 @ 13:33:37 / http://ellenshorselife.blogg.se
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin!

Svar: Tack!
Evelinn Åkerman

2015-05-05 @ 14:59:45 / http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Anonym

Enklaste är väl att lägga in film i anonsen direkt så slipper du en massa merjobb 😊

Svar: saken är den att jag inte har någon aktuell film på rb och ska därför filma han först.
Evelinn Åkerman

2015-05-05 @ 19:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: