Hästnet asså....

2015-05-28 @ 17:42:10 / Vardag
Nu har vi tre familjer som är väldigt intresserade var av två st vill komma och titta nästa helg! Haft både mejlkontakt och över samtal. Gud va svårt det är att beskriva hur ens häst här, hur kan man sammanfatta dessa 5 år över ett samtal?
 
Något jag reflekterat över är hur många spammare, lurendrejare och företag som använder sig av hästnet. Utöver alla dessa fina familjer som hör av sig så har jag fått många väldigt ... udda mejl också. Bland annat en från Abidjan (?) som ville att jag skulle skicka Rb till honom och så skulle han sätta över pengar, en annan från typ belgien som trodde att jag sökte jobb eller nåt och erbjöd mig jobb i deras stall och att jag skulle ta med Rb och försöka sälja han där ? och så en tredje som ville köpa han utan att provrida honom och ville betala nu med direkt och bad om mina kontouppgifter. 

Många av dessa meddelanden ser man är spammeddelanden som skickats ut till flera annonsörer och det är tråkigt tycker jag när man får mejl som man ändå måste räkna bort.
Har ni varit med om något udda i försäljningsdjungeln?
 


Postat av: Sara Stina

Jag har aldrig varit med om något sådant själv, jag har aldrig haft en häst att sälja så känner mig ganska tursam med det, haha. Jag har däremot vänner som sålt hästar och varit med om massor av konstiga personer som försökt pruta ner hästen dagen innan den skulle åka, som inte velat köpa hästen bara för att dem inte ville köpa en häst som haft kolik och sådant...

2015-05-28 @ 19:01:52 / http://ssfredlund.horseworld.se
Postat av: Alva

Förut när jag letade häst så var det flera udda annonser inne på hästnet. Det var någon utländsk som hade nåt erbjudande om pengar osv, jag antar att det var nån som ville lura till sig andras pengar. Iaf så låg annonsen ute med en bild på utländska pengasedlar och texten var ju tydligt "Google-översatt" till svenska. Sjukt konstigt, men det blir väl så på sidor man annonserar gratis på. För det är väl gratis att annonsera på hästnet? :)

2015-05-28 @ 22:34:42
Postat av: Jossan

Finns allt möjligt på Hästnet... När vi försökte sälja vårt avelsto där det stod tydligt att hon inte gick att rida. Ändå får vi mejl och frågan: "Går hon att rida? Söker häst till min satsande dotter." Man kan fråga sig ibland vad folk tänker med..

2015-06-01 @ 07:01:35 / http://nouw.com/josefinpersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: