Sadlar om för stunden

2015-05-12 @ 16:43:07 / Queen P
Idag sadlar vi om Queen från dressyrsadel, kandar och vita lindor till senskydd, hoppsadel och hinder! Lite rolig gymnastikhoppning står på schemat och jag vet en häst som kommer älska det, även fast hon helst vill hoppa högt och snabbt så vet jag att hon blir glad för vilken typ av hoppning som helst även om hindrerna ligger på 50 cm för vem säger att man inte kan hoppa 50 cm över det? 

Idag hade jag tänkt använda mig av 4 hinder som står så som bilden visar. Då kan man varva med att hoppa på volt men också rakt fram och göra som en liten bana av det. 
 
 
Tanken bakom hoppningen idag är mest för att vi ska ha lite kul ihop, göra något som Queen älskar, bli lite varma och lösgjorda i kroppen och komma ifrån dressyren lite. Vill hålla henne positiv, hoppade ju förra tisdagen och det gick ju väldigt bra på tävlingen efter så vi kör på lite samma koncept och upplägg den här gången, för varför ändra ett upplägg som funkar så bra?


Postat av: Sara Stina

Den övningen är superbra! :)

2015-05-12 @ 16:52:18 / http://ssfredlund.horseworld.se
Postat av: nouw.com/hannah_stjernstrom

Älskar den övningen, min favorit! Vill oxå bara tala om att jag älskar din ridning, så himla mjuk och harmonisk! Och RB, j***ar vilket jobb du måste lagt ner! Han är så fin, drömponnyn! Hoppas att vi sen någon gång och att jag får prata med dig, är ju så starstruck på dig så du anar inte.....

2015-05-12 @ 21:17:58
Postat av: Anna

Rolig övning det där. Förresten åkte gården för inte länge sedan och vad jag alltid trott det varit större när man sett bilderna! :D PS. Bloggtävlning på bloggen min.

2015-05-13 @ 23:33:56 / http://stallnorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: